To je to što me zanima!

Prodala privatnost za 70.000 kn: Mora uvijek biti dostupna

Osim brige za dijete, kraljevska dadilja mora prati rublje, glačati, šetati pse i pripremati zdravu organsku hranu. Turrion, kao i većina kraljevskih dadilja, nikad se nije udala...
Vidi originalni članak

Španjolka Maria Teresa Turrion Borrallo (43) je kraljevska dadilja koja pomaže vojvotkinji Kate Middleton (36) i princu Williamu (36) u odgoju njihove troje djece. 

Privatni je život podredila poslu, a za sve dobiva oko 70 tisuća kuna mjesečno. Maria će čuvati i bebu Meghan Markle (37) i princu Harryju (34) koji su prekjučer s javnosti podijelili lijepe vijesti o trudnoći.

Kraljevsku djecu je do 2014. godine odgajala Jessie Webb, koja je odgajala i princa Williama i Harryja. U dobi od 72 godine, zamijenila ju je, nakon strogih provjera, Maria Teresa. Dadilja je završila najprestižnije fakultete, čije financije je pokrila kraljevska obitelj.

Dadilja živi s kraljevskom obitelji te mora biti dostupna non-stop, po cijeli dan i noć. Trenutno živi s princem Williamom i Kate Middleton u njihovom apartmanu. Ima i svoj poseban dio u kući tako da joj je privatnost uvijek omogućena.

Osim brige za dijete, kraljevska dadilja mora prati rublje, glačati, šetati pse i pripremati zdravu organsku hranu. Turrion, kao i većina kraljevskih dadilja, nikad se nije udala. Postoji nepisano pravilo da ih svi oslovljavaju s 'gospođo' iz poštovanja. Kraljevske dadilje se druže isključivo s drugim aristokratima, ne smiju nositi make up, a od nakita smiju imati samo decentne naušnice i narukvice. Također mora poštovati poseban dress code.

Sigurnost djece je na prvom mjestu, pa dadilja mora imati završen tečaj obrane od napadača. Jedan od uvjeta je da priča više jezika, mora znati dobro voziti i biti dobra plivačica.

- Dadilje se podučavaju svemu, od obrambene vožnje do ostalih sigurnosnih pitanja, kako bi bile u stanju brinuti se za budućeg kralja ili kraljicu, Dakle Maria zna sve što je potrebno - rekli su iz kraljevske obitelji. 

PJEVAČICA SE JAVILA NAKON PREKIDA ZARUKA: Bori se s napadima anksioznosti

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • kompirko 18.10.2018.

    Krvopije naroda...

  • bijesna baba 17.10.2018.

    Jednom rjecju sluskinja. Dakle, neke stvsri se ocito sgoljecima kod njih ne mijenjaju samo se drgacije zovu.

  • 17.10.2018.

    Ma nema tih prara da me neko maltretira 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare