To je to što me zanima!

'Producent mi je nudio ulogu samo ako spavam s njim'

Oskarovka je progovorila o iskustvu u Hollywoodu i nemoralnoj ponudi koju je dobila još na početku karijere. Ona ju nije prihvatila te je šokirana otišla
Vidi originalni članak

Gwyneth Paltrow (38) progovorila je o svom iskustvu u Hollywoodu i nemoralnoj ponudi koju je dobila na početku glumačke karijere. Otkrila je da joj je muškarac, kojeg nije htjela imenovati, ponudio ulogu u filmu ako s njim spava. - Kad sam počela glumiti producent mi je predložio da poslovni sastanak završimo u spavaćoj sobi. Otišla sam i bila sam prilično šokirana - otkrila je oskarovka. Dodala je da mnoge djevojke nakon takvih ponuda misle da neće dobiti ulogu ako to ne naprave. 

'Malo je uloga koje su stvarno dobre'

No, ona je prvu značajnu ulogu ostvarila 1991. godine glumeći Wendy u filmu Petar Pan. Nakon što se posvetila suprugu, rokeru Chrisu Martinu te kćeri Apple (6) i sinu Mosesu (4), susrela se s nedostatkom različitih vrsta uloga koje joj se nude. - Postoje mnogo uloga koje su u redu, ali malo je onih koje su stvarno dobre, pogotovo za nekoga mojih godina - rekla je Gwyneth. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare