To je to što me zanima!

Producenti 'Igre prijestolja': Slijedi najbolja epizoda dosad

Najavljuju nevjerojatnu i najdužu epizodu jer će trajati 66 minuta, a redatelj Alex Graves opisao ju je i kao najveću epizodu u povijesti, najbolju koju su dosad snimili
Vidi originalni članak

Ovo je najbolje finale koje smo dosad napravili, izjavili su autori serije 'Igra prijestolja' čija će se zadnja epizoda četvrte sezone prikazati u nedjelju 15. lipnja na HBO-u. 

Najavljuju nevjerojatnu i najdužu epizodu jer će trajati 66 minuta, a redatelj Alex Graves opisao ju je i kao najveću epizodu u povijesti. Obožavatelji ove serije nisu bili razočarani ni pretposljednjom epizodom, no sve još zanima sudbina lika Tyriona Lannistera. 

Četvrta sezona producente je stajala 450 milijuna kuna. HBO je u travnju potvrdio da će se snimati i peta i šesta sezona te da će pokušati nadmašiti sve dosad viđeno.  

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Nymphadora_1 13.06.2014.

    ma od početka su izabrali većinu glumaca krivo, Martin je puno vremena utrošio na dočaravanje izgleda i osobnosti likova a onda u seriju stave bijedne kopije.. sjećam se da kad sam počela čitati knjige još u srednjoj da smo frendovi i ja komentirali da serija nikad ne bi mogla biti dovoljno dobra jer ne bi mogli dovoljno dobro odglumiti i dočarati radnju jer je prekompleksna... ali bar se trude to priznajem..

  • user_39903 12.06.2014.

    Baš me zanima što ce se dogoditi. Ne bi valjda podizali gledanost eksplicitnim scenama nasilja i seksa, šokirajući gledatelje nepredvidljivim ubojstvima glavnih likova? Ma ne...

  • theMario10 12.06.2014.

    Svi mi koji gledamo gejm ov tronz se ne smijemo rugati onima koji gledaju sapunice jer je i sami gledamo. Kako god, odlična serija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare