To je to što me zanima!

Produkcija mjuzikla o Jade Goody traži glavnu glumicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prijatelji nedavno preminule reality zvijezde Jade Goody natuknuli su kako planiraju snimiti mjuzikl koji će slaviti njen život. Film će se snimati brzo
Vidi originalni članak

Prijatelji nedavno preminule reality zvijezde Jade Goody natuknuli su kako planiraju snimiti mjuzikl koji će slaviti njen život. Film bi se trebao snimati samo četiri mjeseca, a već traže glavnu glumicu.
- Siguran sam da na svijetu nema osobe kakva je bila Jade. Nadam se da će nam se pridružiti netko s kojim je bila bliska kako bi mogli pronaći glumicu koja zna i pjevati i plesati. Jade je imala prekrasan glas - rekao je Jadein prijatelj Danny Hayward i dodao da je za glumiti Jade potrebna ona posebna "iskra".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • aranea 24.04.2009.

    o mrtvima ne volim pričati...ali bila sam u Engleskoj kada je prvi put nastupala u BB show-u... ja ne znam o kakvoj iskri pričaju...ona je Engleska Slađa...i to ne mislim po pjevanju nego po ponašanju...onako priprosta cura koja nije imala baš neke manire...svaka njoj čast za sve i neka se snimaju svi filmovi svijeta o njoj, ali ona nije imala \"ono nešto\"

  • vana30 24.04.2009.

    Evo trakavica se nastavlja,sta je ostvarila ona to posebno???Milijuni zena imaju rak na ovome svijetu pa nijedna nema svoj mjuzikl a big brother ne moze bit uspjeh!!!

  • axlica 24.04.2009.

    kakve su ovo gluposti, dajte dosta o njoooooj

Komentiraj...
Vidi sve komentare