To je to što me zanima!

'Produkcija 'Star Warsa' je tražila da nas izbace iz Grada'

Sami smo izradili kostime u koje smo uložili svoju ušteđevinu. Da postanem pravi Stormtrooper bilo mi je potrebno pet godina, rekao je Matija Matečić
Vidi originalni članak

Sami smo izradili kostime u koje smo uložili svoju ušteđevinu. Da postanem pravi Stormtrooper bilo mi je potrebno pet godina, rekao je Matija Matečić. On je član hrvatske udruge ljubitelja 'Ratova zvijezda'.

S prijateljima Hrvojem Gazdikom i Sandrinom Požežancom pokušao je upasti na dubrovački set gdje se snima neimenovani nastavak ZF filma. Dečki su poželjeli statirati, no nisu uspjeli jer je produkcija prije nekoliko mjeseci raspisala lažni natječaj. Pozvali su zainteresirane da se jave na kasting za tursku sapunicu, no zapravo su trebali ljude za 'Ratove zvijezda'. Dečki žale što su priliku propustili.

- Željeli smo se prije svega zabaviti i razveseliti turiste svojom pojavom. Nismo si mogli ni zamisliti da će nas opkoliti zaštitari. Kad smo se pojavili na Stradunu, postali smo 'neprijatelji’ pa su nam pokušali zabraniti pristup središtu Dubrovnika - rekao je Matija, kojem su lokalni obožavatelji serije pomogli da se približi mjestu gdje produkcija snima prve kadrove filma.

Dečki planiraju povratak na set, a možda im se pridruže i ostali članovi udruge, kojih ima 150.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • katarina1986 02.03.2016.

    odlucan im je kostim,jos ga sami radili..svaka cast :))

  • Moria 02.03.2016.

    I neka su ih bacili šta su trebali I ja sam fan 50 shades jel me vidiš uletat na set sa flogerom

  • gordi 02.03.2016.

    koji frikovi.... dajte pustite ljude da snimaju film...

Komentiraj...
Vidi sve komentare