To je to što me zanima!

Profesionalka: Ashley Graham skinula gaćice i pokazala guzu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SPREMNO POZIRALA Bujna ljepotica uživala je u snimanju te se cijelo vrijeme šalila s fotografima. U minijaturnom kupaćem kostimu Ashley je ponosno pokazivala stražnjicu
Vidi originalni članak

Ashley Graham (28) pozirala je fotografima za novo izdanje časopisa 'Glamour magazine' na jednoj plaži u Miamiju. Plus size manekenka odjenula je bijeli jednodijelni badić, a na glavi je imala palmino lišće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bujna ljepotica uživala je u snimanju te se cijelo vrijeme šalila s fotografima. U minijaturnom kupaćem kostimu Ashley je ponosno pokazivala stražnjicu.

Za vrijeme presvlačenja, Ashley nije 'otjerala' fotografa već se nije obazirala na njegov objektiv. Graham nije dvojila niti sekunde hoće li skinuti gaćice pred kamerama.

Manekenka je nedavno pozirala za prijateljičin Instagram. Na snimci ona ne nosi grudnjak, a bradavice je prekrila pecivom.

Ashley se početkom godine fotografirala u bikiniju za časopis 'Sports Illustrated', a prije toga je prošetala pistom na reviji Michaela Korsa.

Idi na 24sata

Komentari 396

  • mily 25.03.2017.

    žene koje imaju tu nesreću da imaju 2o-a i više kg viška, bez obzira kako su se dovele u tu situaciju, trebale bi početi razmišljati o skidanju viška kg, posebno radi zdravlja. Ali, kakav si takav si, onda stani pred ogledalo, priznaj sam sebi realnost koju vidiš i bez srama kreni u odjevanje koje pristaje tvojoj figuri. Ponekad sretnem žene, punašne, ali obučene fino i moderno, u odjeći koja odgovara njihovoj ,,figuri,, i takve samopouzdano koračaju. Zašto oblačiti krpice koje odgovaraju mršavicama i izgledati degutantno? To neću nikad razumijeti

  • KaĿea 25.03.2017.

    Sunce moje malo. :*

  • OS98netko 23.03.2017.

    Fujjjj uzassssss odvratno

Komentiraj...
Vidi sve komentare