To je to što me zanima!

''Profesor Dumbledore'' ima dvije obitelji i svi žive u skladu

Od 1962. u braku je s Anne Miller s kojom ima sina Fergusa. Uz Anne, od 2000. je u vezi s 25 godina mlađom Philippom Hart s kojom ima dva sina, Toma i Willa
Vidi originalni članak

Sir Michael Gambon (74) u novoj BBC-jevoj mini-seriji ' The Casual Vacancy ' glumi Howarda Mollisona, vremešnog ženskaroša koji toliko uživa u društvu žena da zbog brojnih optužbi za afere čak dobije srčani udar. U stvarnom životu ' profesor Dumbledore ' mnogo je smireniji kad je riječ o poligamiji.

Glumac, naime, ima dvije žene. Od 1962. u braku je s Anne Miller s kojom ima 50-godišnjeg sina Fergusa . Uz Anne, od 2000. je u vezi s 25 godina mlađom Philippom Hart s kojom ima dva sina; sedmogodišnjeg Toma i petogodišnjeg Willa .

Gambon se zbog Philippe na kratko vrijeme čak odselio s imanja u Kentu koje dijeli sa suprugom, no ubrzo se vratio k njoj. Slobodno vrijeme sad dijeli između dvije žene i svi su, navodno, jako sretni. Glumac ima i svoj samački stan u kojem živi kad mu je potreban odmor od svega.

- Michael i Philippa upoznali su se dok su radili na filmu Longitude. Već nakon godinu dana svima ju je predstavljao kao svoju djevojku. Anne je isprva bila shrvana njegovom nevjerom, no na kraju su se ipak pomirili. Michael uživa kad mu sinovi dođu na set i gledaju ga dok radi - kaže glumčeva prijateljica Hetty Baynes.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • splicanka30 17.02.2015.

    Boze sacuvaj... do cega ovaj svit dolazi... sve razvratno... ubrzo ce i ovo bit "normalno"..

  • windfucker_1 17.02.2015.

    pa ovu mlađu ženu mu sin servisira. taman je za njega....:))

  • varešak 17.02.2015.

    Ne bih nipošto bio u njegovoj koži,

Komentiraj...
Vidi sve komentare