To je to što me zanima!

Prognani pjevač: Marko ne zna gdje sutra pjeva

Thompsonov koncert u Torontu organizatori će premjestiti na novu adresu. Publika će lokaciju saznati na nedjeljnim misama ili mailom
Vidi originalni članak

Nastupit će - neće nastupiti, oprečne su informacije o nastupima Marka Perkovića Thompsona na njegovoj turneji po Sjevernoj Americi. Najviše polemika i dalje izaziva koncert u Torontu koji bi trebao biti ove nedjelje u dvorani Koolhaus. Zbog brojnih protesta američkih i kanadskih Srba i Židova organizatorica Marija Blažanin promijenit će dvoranu. Zato se u četvrtak kupcima ulaznica obratila pismom na portalu www.croworld.ca:
- Koncert nije otkazan. Bit ćete pravodobno obaviješteni. Naši ga neprijatelji uporno pokušavaju spriječiti. Nisu uspjeli uvjeriti kanadsko veleposlanstvo da povuče vize Marku i bendu pa sad imaju drugu taktiku. Budite mirni, vjerujte mi, koncert će se održati. Vidimo se u nedjelju, a ujutro provjerite svoje mailove - napisala je. Također, mjesto koncerta bit će objavljeno i nakon nedjeljnih misa u lokalnim crkvama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • black25 03.11.2007.

    Kad se netko kači,očito se i ima na što zakačiti. Thompson im je sam dao materijala svojom nepromišljenosti ( i koječim drugim) i sad trpi posljedice. Makar, sigurno je da će on i ovako napuniti dvorane, tek to mu je u nostalgičnoj dijaspori super reklama. Šteta je što je svojevremeno skrenuo u tom smjeru,sam je sebe marginalizirao, i ono što je prije predstavljao i što je naglašavao domoljublje,poštenje i vjeru je otišlo u krivu krajnost. Sada mi djeluje samo kao netko tko se iz vlastite materijalne koristi služi forama velikog hrvatstva i nešto izigrava. A i zadnji mu je album daleko od prijašnjih.

  • prizemlje 03.11.2007.

    Ehehe jaki srbi osim u Hagu,eto braća i preko oceana borbena i nadglasaše bome....trebali bi se malo ugledati na njih i ceci i sličnima reći kuššš iz Hrvatske,ali neeeee,mi smo fini...demokratski...ma mi smo NIKAKVI-BEZVEZNJACI

  • milosdr 02.11.2007.

    potpuno se slazem sa kikicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare