To je to što me zanima!

Progovorio je bivši dečko Nine Morić: Prevarila ga pa optužila za zlostavljanje i silovanje sina

Luigi Mario Favolos tek je ovog svibnja oslobođen svih optužbi koje je bivša manekenka Nina Morić podigla protiv njega. On tvrdi da su za njeno posrnuće krive tablete i alkohol
Vidi originalni članak

Luigi Mario Favolos (33), model i influencer, bivši je dečko zagrebačke manekenke Nine Morić (45). Favolos je s Morić prekinuo krajem 2019. godine, a zatim ga je ona javno prozvala zlostavljačem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina već duže vremena živi u Italiji, a s Favolosom je krenula izlaziti u 2014. godini, iste godine kad je finaliziran njen razvod od kontroverznog fotografa Fabrizia Corone (47) s kojim dijeli sina Carlosa (18).

Favolos je u intervjuu za RTL izjavio da je s manekenkom prekinuo nakon pet godina jer ga je varala.

- Odlučio sam ju ostaviti zato što sam otkrio da me prevarila s jednim muškarcem. Iz tog razloga otišao sam na putovanje bez telefona - prepričao je Luigi Mario.

Tvrdi kako ga je prevarila, jer je te godine krenuo dobro zarađivati pa se bojala da će ju ostaviti.

Ona je onda otišla na talijansku televiziju i rekla neke ružne stvari o meni, kako sam zlostavljao njezina sina i još neke stvari - rekao je influencer.

Ranije ove godine, početkom svibnja, Luigi Mario dobio je oslobađajuću presudu, a za bivšu nema lijepih riječi.

- Doista je propala. Mislim da se nikada nije drogirala, ali je uzimala puno tableta i alkohol i mislim da je poludjela - izjavio je Favolos.

PONOVNO U LIJEPOJ NAŠOJ Nina Morić je stigla na Rab i otkrila figuru u bikiniju, fanovi joj komentirali tetovaže i liniju

Morić se nedavno vratila u Hrvatsku kako bi ljetovala na Rabu. Na društvenim mrežama dijeli snimke sa sinom, koji je nedavno maturirao.

POGLEDAJTE VIDEO: INFLUENCERICA SARATKD U SERIJALU 'MOJ PUT'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare