To je to što me zanima!

Promijenila se: Prepoznajete li ovu simpatičnu voditeljicu?

MODNA TRANSFORMACIJA Marijanu Batinić mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica. Ipak, u slučaju simpatične voditeljice put do ove laskave titule bio je dug i trnovit...
Vidi originalni članak

Tko su 10 najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj, ove nedjelje od 20 sati otkrit će zabavna emisija '10' s voditeljicom Marijanom Batinić (35). 

I dok će Marijana na RTL-u predstavljati top listu najbolje modno osviještenih Hrvatica, gledateljima će za oko, vrlo vjerojatno, posebno zapeti kadar voditeljice i Petre Nižetić koje su prije nekih 15 godina 'harale' malim ekranima, a izgledale su, blago rečeno, neprepoznatljivo.

Naime, Marijana je tada bila plavuša, a u međuvremenu postala je uspješna voditeljica čiji odjevni stil kopiraju mnoge dame.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Gumiberica 17.07.2016.

    Mene zanima zaradi li ona toliko puno para da moze non stop sopingirat

  • medeki 17.07.2016.

    Bogami je plastičar dobro zaradio na Marijaninoj faci, šteta kaj nema doktor koji popravlja mozak, pa dda dotična postane elokventna i uhu ugodna voditeljica!!!

  • lolo15 16.07.2016.

    Počeli ste ju svi pljuvat nakon BBa meni bila i ostala simpa bolja mi je od one umišljene lidije koju svi hvalite samo zato jer je zgodna sto ne poričem...al manite se vise tih priča o operacijama i svemu ženska je super i svejedno je jel izoperirana ili ne...meni je lijepa😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare