To je to što me zanima!

Promjena: Najseksi žena 2017. šokirala je novom bojom kose

Atraktivna manekenka nedavno je snimila seksi video za kultni Advent britanskog časopisa LOVE. Za potrebe snimanja je trenirala u boksačkom ringu, a njezino vitko tijelo bilo je u prvom planu
Vidi originalni članak

Časopis Maxim proglasio je manekenku Hailey Baldwin (21) najseksi ženom na svijetu u 2017. godini, a ako je suditi prema najnovijim fotografijama, kći glumca Stephena Baldwina (51) sada 'fura' novi look.

Hailey trenutačno odmara u Miamiju gdje je pokazala novu boju kosu. Njezina 'griva' sada je ružičaste boje, a ova promjena kod fanova je izazvala podijeljene reakcije.

Atraktivna manekenka nedavno je snimila seksi video za kultni Advent britanskog časopisa LOVE. Za potrebe snimanja je trenirala u boksačkom ringu, a njezino vitko tijelo bilo je u prvom planu.

- Obožavam vježbati u seksi gaćicama i grudnjaku, tko to ne voli. U ovom izdanju bi se mogla pojaviti i u svojoj teretani - našalila se manekenka na snimanju.

Hailey je postala poznata javnosti nakon veze s Justinom Bieberom (23), a nedavno je otkrila kako je inače po prirodi sramežljiva. Dodala je i kako je opsjednuta svojom kožom pa poludi kada ugleda prištić i nedostatke. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • elvis7 02.01.2018.

    Super 24 sata

  • elvis7 02.01.2018.

    Aaaa

  • Papatest 02.01.2018.

    Fuj što je sexy

Komentiraj...
Vidi sve komentare