To je to što me zanima!

Propao joj drugi brak: Scarlett Johansson se ponovo rastaje

Zaručili se prije tri godine, a nedugo nakon rođenja kćerkice, glumica i novinar su se vjenčali. Ona je prije toga bila tri godine u braku s Ryanom Reynoldsom
Vidi originalni članak

Scarlett Johansson (32) jučer se u javnosti pojavila bez vjenčanog prstena. Iako se novinar Romain Dauriacom (28) s glumicom pojavio na otvaranju njene trgovine s kokicama u listopadu, izvori tvrde da je par prekinuo još ljetos.

- Scarlett je bila ta koja je inicirala prekid. To je bila njena odluka, a objasnila je da misli da nemaju puno toga zajedničkog - kaže izvor.

Zaljubili su se prije četiri godine i zaručili se samo nekoliko mjeseci nakon toga. Nedugo nakon rođenja kćerkice Rose Dorothy (2) par se vjenčao. Scarlett je prije toga bila tri godine u braku s Ryanom Reynoldsom (40), a objasnila je kako joj je brak ubila ambicioznost.

- Ljubav često trpi zbog posla, pogotovo ako vam je partner iz iste profesije i ako ste oboje karijeristi - izjavila je prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Wrazica. 26.01.2017.

    A nista Scarlett... Idemo dalje. Glavu gore . Kazu treca sreca :)))

  • vilim 26.01.2017.

    Nije ju mogao zadovoljiti 2 do 3 puta dnevno a ona je poznata po tome da je stalno gladna seksa i ne preskače obroke . Jednom prilikom kada je imao virozu natjerala ga je na seks i četvrti put nakon čega je pao u nesvijest i morao je na hitnu gdje su mu dali infuziju. Vratili su se kasno noću kući i ona odmah pita je li ima snage da ga malo umoči !!..

  • Nervozan 26.01.2017.

    Savršena je

Komentiraj...
Vidi sve komentare