To je to što me zanima!

Prosinečki o Severini i Milanu: Milan je papak, to je katastrofa

Ako je razlog njihovog prekida to što on nije mogao podnijeti plač svog sina po noći, onda je to katastrofa, Milan je onda totalni papak, rekao je Robert za Totalni FM
Vidi originalni članak

Nogometaš je gostovao u rubrici 'Tajni gost' na Totalnom FM-u. Osim što se raspričao o nogometu i prognozirao rezultat večerašnjeg nastupa hrvatske reprezentacije u Makedoniji, 'Žuti' se osvrnuo i na najpopularniju temu ovih dana: prekid Severine (40) i Milana (47). 

- Ako je razlog njihovog prekida to što on nije mogao podnijeti plač svog sina po noći, onda je to katastrofa, Milan je onda totalni papak - rekao je Robert Prosinečki (43). 

Bivši reprezentativac kaže kako ni pod kojim okolnostima ne bi prevario svoju suprugu. Na pitanje s kojom bi se svjetskom zvijezdom malo 'pohvatao', a da nitko ne sazna odgovorio je da bez obzira što su mnoge jako lijepe, zbog svoje žene takvo što ne bi nikada napravio. 

Pričao je i o reklami za čarape 'Udarnik' u kojoj se, prije dvadesetak godina pojavio kao maneken. Priznao je da za reklamu nije bio plaćen novcem već čarapama koje su bile izuzetno kvalitetne. 

Idi na 24sata

Komentari 195

  • Monte_1 13.10.2012.

    Bolje da je otišla na umjetnu oplodnju. Ili našla nekog prosječnog tipa bez para koji bi bio ponosan što mu je ona žena.

  • čokolino321 13.10.2012.

    hahahha,,,, dugo je i trajalo.

  • feba 13.10.2012.

    Halo,novinari,smilujte sei bar jedan jedini dan ne pišite o Sevki.Muka mi je!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare