To je to što me zanima!

Proširuju obitelj: Ashton i Mila Kunis čekaju svoje drugo dijete

Glumački par očito nije htio da između njihove djece bude prevelika razlika u godinama pa su se požurili malenoj Wyatt napraviti bracu ili seku. Uživaju u roditeljstvu
Vidi originalni članak

Ashton Kutcher (38) i Mila Kunis (32) već imaju 20 mjeseci staru kćerkicu Wyatt Isabelle, a sada je objavljeno da proširuju obitelj. Glasnogovornici para za američki časopis People potvrdili su da je Mila opet trudna.

Holivudske zvijezde prvo dijete dobili su u listopadu 2014., a vjenčali su se u srpnju sljedeće godine. Ashton je prije toga bio u braku s Demi Moore (53) od 2005. do 2013. godine.

Oboje uživaju u roditeljstvu, a Kunis je lani u listopadu medijima otkrila kako par definitivno planira imati više od jednog djeteta, a otkrila je i kako se privikla na majčinstvo.

- Odgajanje malog čovjeka se svodi na balansiranje. Učila sam kako biti odlična partenrica, odlična žena i majka te kako ostati 'ja' i još biti odgovorna za jedno malo biće. Definitvno mi je to bila škola - rekla je tada. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • montello 16.06.2016.

    sretno im

  • 16.06.2016.

    pfff... ona je simpa, ali on mi je totalno antipatičan i katastrofalan je glumac... no, kao par su ok :) nekak si prirodno naginju još od Ludih 70-ih :)

  • mily 16.06.2016.

    sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare