To je to što me zanima!

Proslavio se u 'Sam u kući', bio u vezi s Milom Kunis, ali slava i poroci su ga umalo uništili

Culkin je zadobilo svjetsku slavu nakon prvog nastavka filma 'Sam u kući', a pritisak slave otjerao ga je u pakao droge. S Milom Kunis bilo je devet godina, a danas je sretno oženjen i ima kćerku
Vidi originalni članak

Macaulaya Culkina (41) svijet poznaje po i dalje vrlo popularnom filmu 'Sam u kući' i istoimenom nastavku, a teško da će ga ubrzo zaboraviti jer je emitiranje filma postalo božićna tradicija diljem svijeta. Culkin se proslavio sa samo 10 godina nakon premijere 'Sam u kući', a dvije godine nakon izašao je i 'Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku' koji mu je donio 4.5 milijuna dolara. Ovih je dana objavljeno da će nekad uspješna franšiza snimati i šesti film, no cijela priča nema gotovo nikakve veze s originalnim filmovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umirovio se od glume 1994. nakon 15 snimljenih filmova u 7 godina, i odlučio pohađati privatnu srednju školu na Manhattanu u potrazi za normalnim djetinjstvom.

Na scenu se vraća 2000., iste godine kad bu je polusestra preminula od posljedica predoziranja. Osam godina nakon, izgubio je i stariju sestru u automobilskoj nesreći. 2004. uhićen je zbog posjedovanja droge, pa je kratko vrijeme proveo i u zatvoru. 

Od 2002. proveo je devet godina u vezi s glumicom Milom Kunis (38).

Tijekom veze Culkin je imao problema s konzumiranjem droge, pa je postao nepoželjan u Hollywoodu.

'SAM U KUĆI 2' Culkin je podržao ideju da se Trump ukloni iz filma: 'Prodano'

Prozvan je 'posrnulom zvijezdom', iako su mu predviđali svijetlu budućnost.

Danas je u sretnom braku s glumicom Brendom Song (33), bivšom Disneyjevom zvijezdom, a zajedno imaju i kćerkicu Dakotu rođenu početkom godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 16.10.2021.

    lik je dosta otišao u krivo.... tko bi rekao! jer onako mlad bio je izvrstan talent

  • jamesbond7777 15.10.2021.

    Jos 67dana do njegovih filmova za Bozic 🙄🙄sutra idem po nabavku kokica i cipsa da nebu slučajnooo.... Zmenkaloo

  • Maestral1990 15.10.2021.

    Previše svega, prerano u životu, plus pohlepni otac i Michael Jackson kao “najbolji prijatelj”, droga…Dobro je da je živ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare