To je to što me zanima!

Prosta Paris psovala voditelja, nije znala da je i dalje u eteru

Bogatu nasljednicu razljutilo je pitanje o njenom kućnom porniću. Kad je zaključila da je intervju gotov i da nije u eteru počela je psovati voditelja i nazvala ga 'šupkom'
Vidi originalni članak

Koji je to je.... šupak! Nikad više neću pristati da s njim radim intervju, vrištala je Paris Hilton (32) u telefonsku slušalicu nakon intervjua. 

Naime, bogata nasljednica mislila je da je njen intervju s radijskim voditeljem Bobom Dumom gotov i da više nije u eteru, no prevarila se. 

Bob ju je pitao bi li voljela da njen kućni pornić nikad nije objavljen. Nakon kratke šutnje Paris je za 'incident' okrivila bivšeg dečka Ricka Salomona

- Rick je jedna jako bolesna osoba - dodala je. 

Pitanja koja joj je voditelj postavljao nisu joj se pretjerano svidjela pa je na kraju intervjua bila ljuta i odlučila ga izvrijeđati. On je snimku njenih uvreda pustio u eter. 

'Ponosna sam na svoje nove obline, ne može mi nitko ništa'

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gđa78 13.10.2013.

    ok.nije lijepo,ali opet svaka ta poznata osoba koja snimi porno uradak mora bit svjesna da će uvijek netko pitat. Gle samo kak našu Sevku razvlače čitatelji,bez obzira što ona napravila svi joj na kraju rad povežu s pornićem..to su ljudi,najgora bića na planeti..zločesti smo i to je to..nema dobrih,samo malo manje zločestih.

  • zahira45 12.10.2013.

    Ima pravo ! A novinar se opet pokazao kao šu...Snimio rekciju bez njenog znanja...Sram ga bilo.

  • diba_1 12.10.2013.

    zašto druge interesuje tuđa intima, čemu takv pitanja, trebala je još gore postupti, njeno psovanje je ovaj put opravdano..

Komentiraj...
Vidi sve komentare