To je to što me zanima!

'Prostitutke su vrijedne žene, neke su mi frendice'

Jennifer Love Hewitt se bojala mamine reakcije, ali je bila iznenađena kada joj je rekla kako je zadovoljna njenom ulogom prostitutke Samanthe
Vidi originalni članak

Bogatašima je lako sjediti u vilama i kritizirati drugačije od sebe, rekla je Jennifer Love Hewitt (31). U novom filmu 'The Client List' glumi prostitutku. Glumica kaže da žene koje su ostavili supruzi prodaju tijelo jer im nije lako plaćati račune i brinuti se o djeci. Neke prostitutke sad su joj dobre prijateljice. Glumica se bojala mamine reakcije, ali je bila iznenađena kada joj je mama Patricia rekla da je veoma zadovoljna njenom ulogom prostitutke Samanthe u filmu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • FAM 20.07.2010.

    š***k tko mi da minus-----------sve ovisi sta je za nekog postenje. bivsa zena mog rodjaka je postena sirotica, bez posla, bez skole koja se udala za njega punog love, rodila mu dijete. pocela je da nosla gucci i pradu, a kad joj je rodjo nasao posao i rekao da si sama financira svoje hirove, podnela je razvod, uzela mu pola imovine i jos rekla kako je zasluzila da joj financira njene hirove, jer je ona zbog njega zapostavila \"karijeru\" zbog njega i djetete, a u ocima svojih komsije sa sela je ona pacenica jer joj on nije davao \"ni za kruh\" hmmmmmmmmmmmmm

  • FAM 20.07.2010.

    imaju sve one izbor,ali svaka cast prostitutkama za postenje ! 1. za razliku od politicara, prodaju tijelo, a ne dusu 2. postenije je to sto one rade, za razliku od Dolores i njoj slicne, prostitutke ne daju muskarcima laznu nadu 3. jos one koje to rade vani, lijepo placaju porez na to Sta hoćete poštenije?

  • user_45463 20.07.2010.

    E, draga moja.. nisi ti upoznata sa svitom, vidi se.. jer da jesi, nebi davala tako glupe izjave. Svaka žena ima izbora, bit prostitutka ili radit bilo kakav drugi pošten posao. Samo što je pojedinima lakše je dić noge, očito..

Komentiraj...
Vidi sve komentare