To je to što me zanima!

Prosvjedi dočekali nastup Lepe Brene u Sarajevu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Razne udruge traže od organizatora da se otkaže njen nastup jer je navodno nosila uniformu vojske Republike Srpske. Ona demantira te navode
Vidi originalni članak

Turbo-folk zvijezda Fahreta Živojinović (48), poznatija kao Lepa Brena, trebala bi nastupiti u Sarajevu 30 svibnja. Njen koncert postao je upitan nakon što su neke braniteljske udruge, nevladine organizacije, ali i političke stranke zatražile da se Lepoj Breni zabrani nastup u Olimpijskoj dvorani "Zetra". Kao razlog javnom apelu spominju se fotografije na kojima pjevačica navodno pozira u uniformi Republike Srpske u rodnom Brčkom 1992. godine. Posljednjih nekoliko dana na portalima u BiH se vrti snimka Lepe Brene u spomenutoj uniformi, a ona je demantirala takve navode uz riječi da je u Brčkom bila samo kako bi izbavila članove obitelji. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, organizatori njenog koncerta otkrivaju kako je prodaja karata zadovoljavajuća, a navodno su VIP ulaznice rasprodane.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mikiss 23.05.2009.

    Ma bravo Bosanci i ne treba da ima koncert u Bosni niti u Hrvatskoj samo ne mislim da treba zabranjivati te koncerte niti njoj niti bilo komu drugom.Jednostavno NE kupovati ulaznice niti ici na te koncerte je najbolji prosvjed.Ne volim i ne slusam folk ali mi nije jasno ovoliko komentara kao da nitko to ne slusa a onda rasprodane dvorane,stadioni i sl???Meni je zaista pun kufer vise nacionalizma svake vrste i sa svake strane jer skoro u svakom tekstu se pojavljuje vise ili manje sto jedino odgovara politicarima iz svih bivsih balkanskih zemalja a narodu veoma steti.

  • tahuti 22.05.2009.

    s@ sr.la si dan i noć,po smradu glavašu i ubojicama oko njega.na videu se vidi muslimanka, okružena četničkim ubojicama.nije ovo mržnja prema srbima,iako bih imao zašto,nego gađenje prema troličnjacima koji uvijek profitiraju.onaj je bio osječanin,slavonac,građanin rh,sada je hercegovac,državljanin bih. fahreta je muslimanka,koja je radi novca uzela pseudonim\" lepa brena\", radi novca.zašto nije bila \"lijepa brena\",\"lepa fahreta\",\"ljepa saloma\"...lako je budalama priču prodavati.sada isto radi.tko je mogao biti 92.na toj lokaciji-samo četnici,i njihovi pomagači.fuj!

  • tahuti 22.05.2009.

    mama ti je zavidna na pametnu djecu.a otac ti neka ti i dalje šuti ,kad si takvo ispalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare