To je to što me zanima!

Prosvjednici: Katie ostavi Toma, scijentologija ubija

Umjesto obožavatelja kazališta, glumicu su dočekali prosvjednici. Vikali su i savjetovali Katie da napusti kontroverznu religiju koja će je uništiti
Vidi originalni članak

Katie Holmes (29) u pratnji supruga Toma Cruisa, sinoć je stigla na premijeru kazališne predstave 'All My Sons'. Nije očekivala da će je dočekati stotinjak ljudi ispred Gerald Schoenfeld Theatera u New Yorku. Obožavatelji su se pridružili 30-orici anti-scijentologa koji su vikali: 'Scijentologija ubija' i nakratko omeli premijeru.
- Scijentologija je kult. Kada jednom postanete član, ostajete član do kraja života. Čuli smo da je Katie ne smije napustiti samo zbog Toma - rekao je jedan od prosvjednika. Njihova je grupa anonimna i poznata po maskama koje nose članovi. Nedavno su prosvjedovali ispred Scijentološkog centra u New Yorku.
- To je zlo. Ta religija ubija ljude i perverzna je - dodao je prosvjednik. Bivša zvijezda tinejdžerske serije 'Dawson's Creek' odgojena je u katoličkom duhu. Obratila se na scijentologiju nakon udaje za Toma, najpoznatijeg scijentologa u Hollywoodu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare