To je to što me zanima!

Protiv estetskih zahvata: 'Lice tretiram kao slikarsko platno'

Iako je ponosna što na licu nije radila zahvate, Jane Seymour je prije devet godina u grudi ugradila silikone. Lice, kaže, joj treba ostati prirodno jer joj trebaju svi mišići za glumu
Vidi originalni članak

Jane Seymour, koja je ‘90-ih u hit seriji 'Dr. Quinn - Žena vrač' imala glavnu ulogu, ponosna je što i u 66. godini izgleda zanosno i mladoliko.

- Nisam bila ni na jednoj estetskoj operaciji. Lice i tijelo su poput slikarskog platna. S godinama ih popunjavamo (borama) i toga se ne treba sramiti - izjavila je glumica.

Seymour je objasnila da na licu ništa ne bi radila jer su joj potrebni svi mišići za glumu.

- Mišići lica mi se moraju micati. Nekad glumim baku, a nekad ljubavnicu - kazala je Jane koja je 2007. godine povećala grudi prije no što se morala skinuti u toples za film. 

Glumica je priznala i da je prije desetak godina 'podignula kapke' jer su joj to savjetovali fotografi. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 17.09.2016.

    Ja nisam protiv estetskih operacija, ako će one pomoći osobi da skine neki teret i muku s leđa, nešto što ju sputava i o čemu razmišlja svaki dan. Nešto što će toj osobi zapravo pomoći. Npr, operacija nosa, ušiju, podizanje grudi ili kapaka pa čak i liposukcija.. Ali ugrađivanje guzice, želja da imate lice kao mačka, da ugrađujete rogove, da svakih pola godine umrtvljujete mišiće lica botoksom.. To su već krivi doktori što uopće prijstaju raditi.

  • LiLu 17.09.2016.

     **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala.

  • Gumiberica 17.09.2016.

    Za mene je ona zena vrč

Komentiraj...
Vidi sve komentare