To je to što me zanima!

Provjerava je li vjeran: 'Golom kuharu' supruga čita SMS-ove

Televizijskom kuharu supruga Jools provjerava mailove, Twitter i poruke u mobitelu. Kaže da nije ljubomorna kako Jamie Oliver misli već sasvim normalna i opuštena
Vidi originalni članak

Televizijski kuhar ništa ne smije napraviti bez znanja supruge Jools (36). Provjerava mu mailove, Twitter, i poruke u mobitelu jer želi biti sigurna da joj je Jamie Oliver (37) vjeran.

- On misli da sam ja ljubomorna, ali ja sam sasvim normalna i opuštena - kazala je Jools.

Medijima je pričala kako njezin suprug ima jako razvijenu žensku stranu.

- On je prava djevojka. Unutrašnjost kuće obojio je u ružičastu, a najviše voli ujutro češljati naših četvero kćeri - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ftw-wtf 11.07.2012.

    opet ponavljam! levat, čoban, papučar,jer joj to dozvoli,a ona obična nesigurna,ljubomorna koza!

  • pernica 11.07.2012.

    a jadan, on toliko radi, stalno kuha, snima emisije, piše knjige, da bi ženi i kćerkama bilo lakše, a ona pak misli da je on vara!!!! bolje bi joj bilo da od njega nauči štagod kuhati, jer kad njemu pukne film- ostat će ona bez svog glavnog kuhara!!!!!! e tako je to kad žene nemaju pametnijeg posla, nego kontrolirati muževe sms, email poruke!!!!! jednom se i meni dogodilo slično: čestitala sam Božić porukom jednom zajedničkom prijatelju, a on odmah nazvao, zahvalio se i zamolio da to ubuduće čestita moj muž, jer ima BOLESNO LJUBOMORNU ŽENU koja čita sve njegove sms poruke i ne dozvoljava niti čestitke od ženske osobe, bilo koje!!!!!! eto kakvih sve žena ima....KATASTROFA!!!!!

  • mila 19 10.07.2012.

    znatiželja ubije mačku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare