To je to što me zanima!

Provokativna i po zimi: Kožnim tajicama istaknula je stražnjicu

Vani je sve hladnije pa najstrastvenija hrvatska navijačica ne može više dane provoditi u kupaćem kostimu. Sada odabire topliju odjeću, ali uvijek pazi da bude dovoljno provokativno
Vidi originalni članak

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (27) gotovo da ne preskoči niti jedan dan, a da ne objavi provokativnu fotografiju na društvenim mrežama. Nekad to bude u kupaćem kostimu pa otkrije više no što sakrije, a nekad odabere komade odjeće koji istaknu njezinu atribute.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom da su došli hladniji dani, Ivana se ipak morala malo 'sakriti' pa je pažnju privukla na pomalo drugačiji način. Odjenula je kožne tajice i uz to iskombinirala ružičaste čizme na petu. 

Ivana je na račun fotografije dobila puno komentara. Osim zbog izgleda, ovoga puta pratitelji su je prozvali jer je napisala kako je fotografija nastala u Hrvatskoj. 

ČIJA JE RUKA? Knöll je bojala zidove, ali svi su gledali u otisak dlana na guzi...

Mnogi su zaključili kako je Ivana trenutačno u Čapljini, gradu u Bosni i Hercegovini. Pitali su je stidi li se reći gdje se nalazi, no Knoll nije odgovarala na komentare. 

Nedavno ju je jedan od pratitelja pitao kako joj vjera dopušta da uvijek bude u  provokativnom stilu. Ivana je imala spreman odgovor.

- Dušo draga, to nema nikakve veze s vjerom niti s odnosom s Bogom, tako da svatko živi svoju vjeru na svoj način - odgovorila je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mchonda 25.12.2020.

    Zalio bih tu guzu vrućim mlazom.

  • ponosna slavonija 24.12.2020.

    Neki tip je na portalu napisao prije nekog vremena da je znala sadržajem iz guze pošpricat mušterije. Tko zna je li trač ili ne

  • ninuska22 24.12.2020.

    boze baci ciglu i budi precizan molim te ❤️😂💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare