To je to što me zanima!

Provokatorica: Courtney u bazen ide gola, ali u štiklama

Glumica, model, DJ i reality zvijezda u usponu se proslavila kad se sa 16 godina udala za Douga Hutchisona (55). Ubrzo su prekinuli, ali sada su ponovno zajedno
Vidi originalni članak

Courtney Stodden (21) više vremena provodi gola nego odjevena sudeći prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Svoje obožavatelje časti fotografijama na kojima pozira u provokativnim pozama, a na zadnjoj koju je objavila pokazala je da u bazen ide gola, ali s ružičastim štiklama na nogama. Ipak nije pokušavala plivati već se izležavala na 'luftiću'. 

Stodden je velika obožavateljica Marilyn Monroe, čije ime je ispisano na 'luftiću', a često se šminka tako da bi joj sličila. Jednom prilikom kazala je kako su Monroe, Farrah Fawcett i Eva Gabor prave dive i seks simboli. Courtney se nada da će uspjeti ostvariti karijeru kao model. glumica, DJ ili reality zvijezda.

Podsjetimo, Courtney se proslavila kad se sa 16 godina udala za Douga Hutchisona (55). Ubrzo su prekinuli, ali sada su ponovno zajedno i planiraju obnoviti zavjete.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Galeb i ja 04.11.2015.

    Nije bolest sve sto boli.

  • James Brown_1 04.11.2015.

    Ova mala mi je....

  • 779danai4ure 04.11.2015.

    možda joj je ormar sa garderobom u bazenu kad ide samo u štiklama :-))) doće to i kod nas ,polako

Komentiraj...
Vidi sve komentare