To je to što me zanima!

Prozvali su je našom Beyonce: Vidimo li iste nastupe kao žiri?

Gledatelji zamjeraju Mariji Šekeriji mnogo toga, od odabira haljine do lošeg izbora pjesme. Svoje nezadovoljstvo performansom izrazili su na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Marija Šekerija (21) iz Vinkovaca pjevala je sinoć u polufinalu showa 'Supertalent', a iako nije prošla u završnicu showa, njezin nastup 'podigao je prašinu'. Otpjevala je singl 'Crazy In Love' pjevačice Beyonce (38), a nakon njezinog nastupa žiri je ustao i pljeskao te su imali samo riječi hvale. Mediji su je prozvali i novom Beyonce...

- U svakom segmentu ti si dostojna apsolutne dive. Ja ovakvo nešto već dugo nisam gledala - rekla joj je Martina Tomčić (44).

Ipak, brojnim gledateljima se ovaj nastup nije svidio. Zamjeraju Mariji mnogo toga, od odabira haljine do lošeg izbora pjesme. Svoje nezadovoljstvo performansom izrazili su na društvenim mrežama.

'Na audiciji je bila puno bolja i tadašnja pjesma je bolje pristajala njenom vokalu', 'Ovo danas je bilo neugodno za gledati. Odjeća neprimjerena izgledu, pjesma neprimjerena glasovnim mogućnostima. Nije mi samo jasno što se tu žiriju danas svidjelo. Katastrofa od nastupa. Beyonce za siromašne', komentirali su gledatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'SUPERTALENT' Iznenađenje: Mariju su dočekali ćevapi i ajvar nakon nastupa...

- Loše vokalno, a drugo ne bih ni komentirala. Gledamo li mi iste nastupe kao i žiri? Jer ne znam kako drugačije objasniti toliko dijametralno suprotne dojmove o ovom nastupu - pitali su se neki.

'Pa ljudi moji zvučala je loše, a plesala nespretno, Bože moj! Svaka joj čast na samopouzdanju!', 'Mislim da je fulala pjesmu i nastup', zaključili su.

Marija posljednjih godina živi u Njemačkoj, gdje je donedavno radila kao pekarica, zbog čega je samu sebe prozvala simpatično Marica Pekarica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 141

  • vedii888 17.12.2019.

    Trebala bi se prijaviti u emisiju "Život na vagi"

  • škorpija25 17.12.2019.

    Bilo degutantno za gledat a vokalno užas, e moj žiri, šta se tu hvalilo, loše bilo i točka

  • 17.12.2019.

    Oprostite, ali ne možete uspoređivati takvu osobu koja po meni nema glasa s osobom koja vlada muzičkom6 scenom već 20 godina ne volim tu Beyonce ali kada pretjerate onda pretjerate a šta se tiče tog showa katastrofa i sramota za Hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare