To je to što me zanima!

Prva suradnja Grašine bivše i sadašnje: Trogodišnja Hana se pojavila u Danijelinom spotu

Nova djevojka pjevača Petra Graše, Hana Huljić, prije 28 godina se pojavila u spotu grupe Magazin, u kojoj je tada pjevala njegova bivša partnerica Danijela Martinović
Vidi originalni članak

Vijest da su glazbenici Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31), kći Tončija Huljića (59), u vezi pobudila je velik interes domaće javnosti. Grašina bivša djevojka Danijela Martinović (50) na Instagramu prati Hanu, ali ne i Petra, a prvi put su surađivale prije 28 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danijela je devedestih bila pjevačica grupe Magazin, koja je 1993. izbacila popularni album 'Došlo vrijeme'. U spotu za istoimenu pjesmu uz 22-godišnju Danijelu pojavljuje se i plavokosa djevojčica, trogodišnja Hana Huljić.

Pjesmu 'Došlo vrijeme' je uglazbio Tonči Huljić, a tekst je napisala njegova supruga Vjekoslava.

Njihova kćer u spotu na TV-u gleda Danijelin nastup, a pjevačica se kasnije pojavljuje kraj nje te je nasmješena odvodi iz prostorije.

DANIJELA ŽIVI U BLIZINI Huljićeva kći se uselila u Grašin stan na zagrebačkom Bundeku?

Grašo i Danijela u vezi su bili 24 godine te su živjeli zajedno u penthouseu na zagrebačkom Bundeku. Sad je tamo ostala živjeti, kako saznajemo, samo Danijela.

Petar i Hana navodno su zajedno nekoliko mjeseci, a blagoslov su im dali i Hanini roditelji. Viđeni su zajedno na prisnim druženjima u centru Zagreba i u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • coravnaobaoka 08.10.2021.

    dok je danijela gutala ova se pripremala...

  • 07.10.2021.

    Zar Grašo nije pozadinac?

  • 07.10.2021.

    Neka ljudi žive,pustite ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare