To je to što me zanima!

Prve eliminacije: Morena i Nina suznih očiju napustile su show

Djevojke su imale šezdeset minuta za pripremu salate s čičokom i kozicama, pečenog lososa s povrćem i palačinki. Unatoč tome što su 'dale 120 posto sebe'
Vidi originalni članak

Nakon pet tjedana provedenih u kuhinji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Morena Marković i Nina Sepčić postale su prve natjecateljice koje su napustile show. Prijateljice s Cresa večeras su kuhale protiv još četiri para, a njihova su jela najmanje zadovoljila istančana nepca naših članova žirija. 

- Nije mi bilo toliko teško kada su mi rekli ispadaš, uhvatilo me kad sam se okrenula i kada su mi prišli Arsen i Željan. Pa kad sam vidjela da nam teta Sanja ne može ni prići koliko joj je teško…tad su mi zasuzile oči - komentirala je Morena odluku žirija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cure su imale šezdeset minuta za pripremu salate s čičokom i kozicama, pečenog lososa s povrćem i palačinki. Unatoč tome što su 'dale 120 posto sebe' i tome što su im cijelo vrijeme neumorno pomagali Sanja i Arsen, nisu uspjele impresionirati žiri. 

Preostali parovi svoj put do bogate nagrade i laskave titule najboljeg amaterskog kulinarskog para nastavljaju u ponedjeljak, u 21:10 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • flashdrive48 03.03.2017.

    Možda previše kapule pa su zaplakale silom prilika.

  • Bezimena 22 03.03.2017.

    Cure su ok, malo manje imaju iskustva u kuhinji ali to je i logično obzirom na godine, meni idu na živce Sanja, Moira i njezin tata....

  • Supermarine Spitfire 03.03.2017.

    Bitno da im se Sanja stručno pomogla pa onda pobjegla od njih kasnije. Ona mi je najdvoličniji natjecatelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare