To je to što me zanima!

'Prvenstvo košarica': Nijemci nakon SP-a 'nogirali' djevojke

Bastian Schweinsteiger sa Sarom Brandner bio je u vezi od 2009. godine, Mesut Özil poslije prvenstva je izlazio sa starletama, a Neuer je šest godina bio u vezi
Vidi originalni članak

Ubrzo nakon što je okončao vezu sa Sarom Brandner (25), kapetan njemačke nogometne reprezentacije započeo je vezu s Anom Ivanović (26). U vezi su bili od 2009. godine. Nogometaš i srpska tenisačica vezu još nisu potvrdili, no Bastian Schweinsteiger (30) navodno već kupuje i stan u Beogradu. Ne želi odsjedati po hotelima dok posjećuje svoju djevojku. 

Nogometaš Arsenala, Mesut Özil (26), nakon Svjetskog nogometnog prvenstva počeo je izlaziti po londonskim klubovima s manekenkama i starletama. Te priče ubrzo su počele dolaziti do njegove sad već bivše djevojke i pjevačice Mandy Capristo (24). Ona je ubrzo napustila njihovu zajedničku kuću, ali i Englesku te se odlučila vratiti u Njemačku. 

Vijest o prekidu veze Bayernovog golmana mnoge je zatekla. Manuel Neuer (28) bez ikakvih naznaka odlučio je prekinuti šestogodišnju vezu s njemačkim modelom Katrin Gilch. Nogometaš još nije pronašao novu djevojku. 

Njemačka je ove godine u srpnju osvojila četvrti naslov svjetskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Linz 04.11.2014.

    Ovaj članak je interesantan kao urasla dlaka u bikini zoni !!!

  • Glasaj za HSP1861 04.11.2014.

    I što to nas briga.

  • kung fu panda 04.11.2014.

    ee a sutra će pjevat onu od Čkalje:Desila se nezgoda komšiluk se smije,bela žena beo ja ali dete nije,u posljednje vrijeme struje nije bilo pa zbog mraka možda je dete pocrnilo.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare