To je to što me zanima!

Jole: Jedan sam od začetnika techno scene, idem na partyje

Show je trajao do pet sati, a posebno iznenađenje večeri bio je vatromet koji je razbudio one koji su spavali na tribinama. Na Ultri je bio i pjevač Joško Čagalj Jole
Vidi originalni članak

Više od 40.000 ljubitelja elektroničke glazbe iz 125 zemalja tulumarilo je na otvaranju festivala Ultra Europe na splitskom Poljudu. Na stadionu su se vijorile zastave Izraela, Njemačke, Australije, Brazila, čak i Pakistana.

Nastupali su najpoznatiji svjetski DJ-i, poput Nizozemaca Hardwella (26) i Fedde le Granda (36), koji su obožavatelje bacali svojim hitovima u ekstazu.

- Dobra večer, Hrvatska! Ovo ljeto ostvarit će se svi vaši najluđi snovi. A sad dignite j..... ruke u zrak – rekao je DJ Nicky Romero (25).

Uz DJ-e, pozornicom su vladale i senzualne plesačice. Show je trajao do pet sati, a posebno iznenađenje večeri bio je vatromet koji je razbudio one koji su spavali na tribinama. Na Ultri je bio i pjevač Joško Čagalj Jole (42) sa suprugom Anom (32).

- Jedan sam od začetnika techno scene. Obožavam tu glazbu i idem na partyje - rekao je Jole. Bivši nogometaš Dinama Sammir (27) kupio je deset karata te je poveo prijatelje.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • 13.07.2014.

    meni ova jolina žena ful ide na živce. praznoglava plavuša koja se samo naslikava. usput krasna majka. umisto da je doma sa svojom dicom ona partija. ona je tila partijat nije se trebala udavat.

  • vedii888 12.07.2014.

    urokavajte se negdje drugdje

  • Doroteja2 12.07.2014.

    Jao pa zar je moguce da jedan kafanski pjevac u rangu Severine koji nema nikakvog glasa a i znanja o musici izjavljuje da je on osnivac i pokretac nekog stila musike. Da nema matrica i snimljene musike i pjevanja , play back nebi niti mogao stati pred publiku i svakih dvje minute vikati i derati se "ruke Gore". Sramota da u Hrvatskoj svatko ko ima novaca i moze si platiti snimanje CD-a odmah se naziva pjevacem iako o muzici ni blage veze.Nazalost ista fora kao u zemljama u nasem susjedstvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare