To je to što me zanima!

Prvi film o Jamesu Bondu slavi 60. rođendan: Jeste li znali sve ove zanimljivosti o franšizi?

Bond je već veteran, imao je neko iskustvo. On je osoba koja je prošla ratove. Nije klinac iz srednje škole kojeg možeš dovesti i koji može samo početi, kaže producent G. Wilson koji je u potrazi za novim Bondom
Vidi originalni članak

Zovem se Bond, James Bond!, rečenica je koju često parafraziraju ljubitelji filmova o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, Jamesu Bondu. Njegov lik se po prvi put pojavio na filmskom platnu prije 60 godina.

Film Terrencea Younga 'Dr. No' sa Seanom Conneryjem u glavnoj ulozi snimljen je po šestom romanu Iana Fleminga, a na kino-blagajnama zaradio je 60 milijuna dolara te je pokrenuo franšizu koja već šest desetljeća osvaja gledatelje širom svijeta. 

Producent i scenarist Jamesa Bonda, Michael G. Wilson (80), nakon odlaska Daniela Craiga (54), otkrio je da će idući špijun vjerojatno biti glumac u tridesetima jer mlađi naraštaji nemaju iskustva za takvu ulogu.

- Zapamtite, Bond je već veteran, imao je neko iskustvo. On je osoba koja je prošla ratove, da tako kažem. On nije klinac iz srednje škole kojeg možeš dovesti i koji može samo početi - rekao je Michael.

Zanimljivosti o filmu doznajte u infografici: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 13.10.2022.

    Pierce - naaajbolji Bond ! onda dugo nitko, pa Roger, pa Sean...

Komentiraj...
Vidi sve komentare