To je to što me zanima!

Gay reality par prekinuo vezu: U igri nije bio treći muškarac

Dečki su sudjelovali u njemačkoj verziji 'Ljubavi na selu'. Za Bild su otkrili kako je razlog njihovog prekida ipak prevelika razlika u godinama, kao i u karakterima
Vidi originalni članak

Philipp (28) i njegov dečko Veit (38) bili su idealan par u njemačkoj verziji showa 'Ljubav je na selu' u kojem je prvi put sudjelovao homoseksualac. Zaljubili su se na prvi pogled. Philipp je tvrdio kako je Veit definitivno njegov tip. Gledatelji su u showu mogli vidjeti i njihov prvi poljubac. Ljubav se nastavila i nakon emitiranja showa, no nije dugo potrajala iako je par najavljivao i vjenčanje. Za Bild su ispričali kako je razlika u godinama bila prevelika.

- Jednostavno smo previše različiti. Kao crno i bijelo. Ja sam miran i čvrsto stojim na zemlji, a Philipp je divlji i lud. Bolje je da smo prekinuli nego da smo bili skupa, a nesretni - kaže Veit. Na pitanje je li u igri bio treći muškarac, Philipp kaže da nije.

- Osjećaje čovjek ne može samo tako isključiti. Još se volimo, zato naša srca još dugo nećemo otvoriti za drugu ljubav - kaže Philipp. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Ovca009 17.07.2012.

    Ovo je sjajna navjestica

  • šumasti 17.07.2012.

    ... fuj,bljak,bljuv...u logor sa njima!!!!

  • alelujah 16.07.2012.

    Koja bolest Boze oslobodi! Jadni narode sta vas nauce da vam je normalno!Pa imate li svoje mozgove?Mozete li razlucit sta je prirodno,a sta neprirodno?I to vam jos IN? Naravno cega se pametan srami budala se ponosi... citajte vi i dalje ovo zutilo i gledajte televiziju i svasta ce vam jos postat normalno! Nepismeni i nerazumni narode!

Komentiraj...
Vidi sve komentare