To je to što me zanima!

Prvi intervju nakon prekida s Bradleyjem: 'Vjerujem u ljubav'

Obožavatelji tvrde da bi se Irina kao majka trebala povući iz medija i pokazivati manje kože i snimati manje golišave kampanje. Zato se okomila na osude javnosti zbog žena koje nakon poroda oblače suknje
Vidi originalni članak

Ruska manekenka Irina Shayk (33) koja je nedavno prekinula četverogodišnju vezu s glumcem Bradleyem Cooperom (44) dala je  prvi intervju za prestižni magazin Bazaar i 'otvorila' dušu. Osim intervjua, Irina krasi i naslovnicu časopisa. 

Manekenka s glumcem ima kći Leu De Seine, a na odgovor na ljubavni status i vjeru u ljubav Irina nije odlučila ignorirati.

- Ako me pitate vjerujem li još u brak, moj je odgovor naravno da vjerujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije - objasnila je Shayk. Komentirala je i potrebu svijeta da zna sve o njezinu privatnom životu.

- Mislim da je sve to normalna ljudska pojava. Ako nešto nemate to želite imati. Privuče vas ta neka zavjesa iza koje ne znate što je i silno ju želite rastvoriti - objasnila je Irina koja poručuje drugim ženama da moraju biti svoje da bi bile spremne za majčinstvo.

- U suprotnom, cijeli ćete život provesti u laži - smatra manekenka. Također se osvrnula i na to kako se trudi biti što bolja majka svojoj kćerkici, kojoj sada teško pada raspad veze njezinih roditelja. 

ORIGINALAN STYLING Irina torbicom rekla Bradleyu da je idiot, a GaGu baš briga...

Mnogi obožavatelji tvrde da bi se Irina kao majka trebala povući iz medija i pokazivati manje kože i snimati manje golišave kampanje. Zato se okomila na osude javnosti zbog žena koje nakon poroda oblače mini suknje.

- Recite mi samo jedan razlog zašto jedna mama ne bi smjela nositi mini suknje. Zašto se žena mora prestati biti svoja nakon što postane majka? Ja u takvu filozofiju ne vjerujem. Ako uistinu volite sebe mislim da možete postići sve što želite - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • KusNjega 12.07.2019.

    IKad bi imala još nešto osim ljepote za dati, možda bi i zadržala nekog facu!!!

  • iiiih 12.07.2019.

    Ne znaci da ako su oboje lijepi da su privlacni ili dobri u krevetu ili sta ja znam. Ne ide ne ide, ima dosta ljudi na ovom planetu. So what

  • 12.07.2019.

    danas sve veze i brakovi se raspadnu brzo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare