To je to što me zanima!

Prvi izazovi: Kuhar Mate se porezao dok je filetirao ribu

Neki kandidati nisu znali odvojiti žumanjak od bjelanjka. Kuhar Mate Janković ozlijedio se dok im je pokazivao filetiranje ribe. Član žirija zabunom je uzeo krivi nož
Vidi originalni članak

U prvim emisijama idućeg tjedna kandidati će morati razdvojiti žumanjak od bjelanjka te filetirati ribu.

Da to nije tako lako dokazao je i Mate Janković. Član žirija zabunom je uzeo krivi nož pa se porezao dok je objašnjavao pravilno rezanje ribe. Kandidatima je bilo lakše kad su vidjeli da i majstori zanata mogu pogriješiti te se ozlijediti.

U drugoj sezoni “Masterchefa”, koja počinje u ponedjeljak, natjecatelji će obići Hrvatsku i kuhati domaća jela. Morat će savladati i inozemnu kuhinju, u čemu će im pomoći šefovi kuhinja iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Francuske i Italije.

Jedan od zadataka kandidata bit će kuhanje omiljenih jela iz djetinjstva. Morat će ih spremiti tako da se mogu ponuditi u vrhunskim restoranima. Osim u studiju, show se snimao u restoranima Slavonije, Istre i Dalmacije. Većina se veselila atraktivnim jelima azijske, kineske, meksičke, turske i libanonske kuhinje. Prošlogodišnji pobjednik Šime Sušić nove kandidate i žiri iznenadit će hamburgerom od hobotnice.

Atraktivna strana jela bit će adut showa

Ova sezona bit će dinamična, a jela atraktivna. Širimo se na kuhinje susjednih zemalja, kaže Janković koji uz Dinu Galvagnu i Radovana Marčića čini žiri “Masterchefa”.

Prva emisija bit će u ponedjeljak na Novoj TV nakon serije “Larin izbor”.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • dahhmal 18.10.2012.

    Dobro da se porezo da nije nešto gore s obzirom koja velika iskustva veliki majstor ima a da ne nabrajam gdje je sve radio.

  • japanokinez 24.09.2012.

    Normalniji bi bio naslov: Kako izvaditi žumanjak, a ne dirati jaje.

  • dipsy2010 23.09.2012.

    Ja jedva čekam da starta ova emisija. Meni je ona super

Komentiraj...
Vidi sve komentare