To je to što me zanima!

Prvi kadrovi 'Ljepotice i zvijeri' ostavili su super dojam na nas

Fantastično putovanje Belle, pametne i samostalne djevojke počne kad ju zarobi Zvijer. Unatoč svojim strahovima, Belle uviđa plemenito srce iza strašnog izgleda Zvijeri
Vidi originalni članak

Priča, i likovi koje publika poznaje i voli, oživljavaju u spektakularnoj igranoj adaptaciji 'Ljepotice i zvijeri', Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

'Ljepotica  i zvijer' fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svojem dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza strašnog izgleda Zvijeri.

U videu kojeg vam donosimo, Luke Evans rekao je nekoliko bitnih stvari vezanih za film, no ono što je nas ipak oduševilo jesu prve minute iz nadolazećeg filma, koje možete vidjeti u priloženom videu. Ako vas ne zanima priča na početku videa, prebacite na 2:43min da biste samo pjesmu čuli.

Pogledajte video

Redatelj Bill Condon snima 'Ljepoticu i zvijer' po scenariju napisanom prema originalnom animiranom filmu iz 1991. godine, a za muziku je odgovoran osmerostruki oskarovac Alan Menken.

U hrvatskoj verziji glasove daju Mia Biondić i Nina Kraljić kao Belle; Filip Riđički kao Zvijer; Đani Stipaničev kao Gaston; Ervin Baučić kao Bellin otac Maurice; Ozren Grabarić kao Le Fou; Pjer Meničanin kao svijećnjak Lumiere; Enes Vejzović kao čembalo Maestro Kadenca; Lana Jurčević kao čarobnica Peruška; Nikola Seleš kao šalica Mrvica; Dušan Gojić kao sat Din-don te Mirela Brekalo kao čajnik, gđa Kamilica.

Film u kina dolazi u ožujku 2017. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 01.03.2017.

    Odmaraju me ovakvi filmovi :) Gledat ću ga!

  • 01.03.2017.

    Jedva cekam, obozavam bajke... 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare