To je to što me zanima!

Prvi prekid: Lidija je u suzama napustila Alena i otišla u hotel

Alen je Lidiji zamjerio to što je jako glasna i često mu upada u riječ te joj je pokušao objasniti kako u njihovom odnosu nedostaje parlamentarnosti. Ostali kandidati su komentirali kako se ponašaju nezrelo...
Vidi originalni članak

U novoj epizodi showa 'Brak na prvu' drame ponovno nije nedostajalo. Glavni akteri su ovaj put bili profesorica hrvatskog jezika i književnosti Lidija Stević (28) iz Vinkovaca i zaštitar Alen Topić (43) iz Splita. Novopečeni supružnici su gledatelje 'počastili' prvim prekidom u kontroverznom realityju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lidija je otkrila da nije živjela s Alenom u zajedničkom stanu kao drugi parovi, već je u suzama napustila supruga te je otišla u hotel. 

- Otišla sam iz stana zato što je situacija između mene i Alena bila malo prenapeta. To uopće nisam bila ja. Maknula sam se malo da se smirim i da vidim sve iz neke druge perspektive - rekla je Lidija te dodala da mrzi ispraznost te ponovila da Alena smatra licemjernim. 

Alenu to očito nije teško palo jer je njihovo razdvajanje vidio kao pozitivnu odluku.

'BRAK NA PRVU' Lidija i Alen se svađaju: Ima 44 godine i nikada nije bio u vezi!?

- Odmorili smo se i ona i ja. Trebalo nam je malo odmora, da se opustimo i da saberemo misli. Nakon tri dana, naravno da se veselim vidjeti svoju ženu - rekao je, ali je ubrzo i promijenio svoje mišljenje. 

Kasnije joj je zamjerio to što je jako glasna i često mu upada u riječ te joj je pokušao objasniti kako u njihovom odnosu nedostaje parlamentarnosti. Ostali kandidati su komentirali kako se ponašaju nezrelo pred kamerama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 90

  • luna410 01.04.2020.

    Di su uzreli uopce ovu histeričnu kokoš da sudjeluje uopce .? ? Sve za gledanost a,?

  • Liliana_1 31.03.2020.

    Ona je tempirana bomba, ali i on bi trebao imati drugačiji pristup. On kao robot jedno te isto ponavlja.

  • rvisosevic 31.03.2020.

    zena je imala klasičan histeričan napadaj,koji spada u domenu psihijatra,aa ne psihologa,koji ih prate,,,,neznam zaštosu dopustili da to gledamo,,,to je ka0 prvo nehumano,,, zadire u zdravstvenu etiku,,,ili se show time naslađuje.,,,prezalosno,

Komentiraj...
Vidi sve komentare