To je to što me zanima!

Prvo je pokazala gola leđa, a sad nosi prozirnu bijelu majicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jennifer Nicole Lee, koja je postala fitness idol diljem SAD-a nakon što je rodila drugo dijete i postala Miss bikinija, na plaži u Miamiju pokazala je savršenu liniju
Vidi originalni članak

Fitness guru Jennifer Nicole Lee (36) ponosi se svojom vitkom figurom koju je dotjerala nakon rođenja drugog djeteta. Bivša Miss bikinija snimljena je na plaži u Miamiju u bijeloj prozirnoj majici i donjem dijelu badića. Odlično raspoložena Jennifer pokazala je svoju zavidno vitku liniju igrajući američki nogomet na plaži. Jennifer je postala fitness idol diljem SAD-a nakon što je izgubila 36 kilograma nakon porođaja. Iako je nakon porođaja imala 91 kilogram, 2004. godine pobijedila je na natjecanju u kupaćim kostimima i postala Miss bikinija. 

Gubitak kilograma inspirirao ju je da započne karijeru fitness gurua, objavi nekoliko knjiga, DVD-ova, pokrene svoju liniju kupaćih kostima i kolekciju odjeće JNL za foto i video snimanja fitness modela. Gostovala je u Oprah showu i nekoliko televizijskih emisija dajući ljudima savjete kako da povećaju kvalitetu svog života.

Na svojim predavanjima pomaže ženama koje žele živjeti kvalitetan život oslobođene predrasuda da ne mogu biti seksi i poželjne ako su majke.

- Kada sam smršavjela osjetila sam da mogu učiniti sve na ovom svijetu - izjavila je nedavno Jennifer.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Caymann_1 28.10.2011.

    kako bi je , imala bi još bolje tijelo :P hahahah

  • Eleonora Roosevelt 27.10.2011.

    Žena je presavresna, svaka čast, razumijem da je ona prije nego sto je smrsavila imala savjete svih nutricionista i koristila usluge slinih osobnih trenera, ali svaka cast pogotovo sto jos ima i djecu! :)

  • vedran_zgb 27.10.2011.

    Opasan MILF...malo je pretjerano možda ali svaka čast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare