To je to što me zanima!

Prvo 'napala' žrtve silovanja, a sada pjevačice: 'One su ku*ve'

Pjevačica Pretendersa, Chrissie Hynde, nedavno je izazvala zgražanje izjavom da su si žrtve silovanje same krive, a sada se obrušila na moderne pop zvijezde
Vidi originalni članak

Chrissie Hynde (63) u novom intervjuu za BBC osvrnula se na reakciju javnosti na njeno stajalište o žrtvama silovanja. I sama žrtva, Chrissie smatra da žene, koje se oblače 'provokativno', privlače mentalno neuravnotežene zlostavljače i time su si same krive za zločin koji im se može dogoditi. 

 - Ako si u parku i netko te povuče u grmlje i siluje te, naravno, ti si žrtva. Ali ako nekog provociraš...trebaš biti jako oprezan koga provociraš - rekla je Chrissie koja smatra da današnja 'kultura pornografije' provocira seksualno zlostavljanje. A u svemu tome, kaže, sudjeluju pop zvijezde koje 'prodaju glazbu 'trljajući se o sve i noseći donje rublje u glazbenim spotovima'. 

- Te pop zvijezde sebe nazivaju feministicama. Možda su feministice u ime prostitutki. One su radnice seks industrije, prostitutke su. Mislim da su te žene nanijele puno štete ostalim ženama - rekla je Hynde te dodala kako misli da su današnje pjevačice provokativne, ali ne u glazbi. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • felipe 10.09.2015.

    Svaka čast Chrissie, konačno da netko postavi stvari na svoje mjesto...respect!

  • ludakvanca 10.09.2015.

    pa nije nista krivo rekla

  • Poison Ivy † 09.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare