To je to što me zanima!

Prvo SP, onda Eurosong: Je li nas napustila sreća?

Neodlazak na Svjetsko prvenstvo u Afriku, porazi u zadnjim sekundama, razočaravajući plasman na izboru za Miss, pa sad Eurosong. Ima li kraja?
Vidi originalni članak

Nakon Eura '08. i dramatičnog ispadanja od Turske, mislili smo da smo ispucali sve pehove za barem 10 godina. No, nismo.
- Nevjerojatno kako nas prati zla sreća - žalio se hrvatski izbornik Slaven Bilić tijekom kvalifikacija. 
Finale NLB lige u Areni Zagreb. Cibona je slavila, navijači su slavili, na semaforu je bilo 0.6 sekundi. Otvarao se šampanjac. A Kecman je zabio sa svoje polovice. Opet peh? Ma nemoguće.
Što bi tek rekli najpoznatiji brat i sestra u svijetu skijanja? Janica i Ivica Kostelić riječ "peh" izgovaraju kao dobar dan. Zajedno su bili na preko 20 operacija!
Više sreće nismo imali niti s ljepoticama, a ni s pjevanjem. Prvo smo velika nadanja polagali u Ivanu Vasilj koja je prije izbora za Miss svijeta prema kladionicama treba osvojiti visoko deveto mjesto. Nije uspjela ući niti u polufinale.
 Prije Eurosonga također su nam nadu podgrijavali koeficijenti na kladionicama. Feminnem je u polufinalu trebao zauzeti sedmo mjesto, a u ukupnom poretku visoko deveto. Nažalost, djevojke nisu uspjele ući ni među deset.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • merovingian 28.05.2010.

    kakve veze to sve skupa ima sa srećom? A i tko želi bit uopće u finalu takvog smeća kao što je eurosong

  • razumni...not 28.05.2010.

    ajde kakve veze ima eurosong i svijetsko upce???

  • ILIJA THUNDER 28.05.2010.

    nema tu srece..ustalom kakve veze ima Eurosong sa SP :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare