To je to što me zanima!

Prvo zajedničko poziranje: Ante je bio tatin mezimac

Anti Gotovcu otac je bio uzor. Dotuklo ga je što mu se tata drugi put crkveno oženio ljubavnicom, iako je još bio s njegovom majkom Jadrankom
Vidi originalni članak

U autobiografskoj knjizi 'Vrag' Ante Gotovac napisao je da je u djetinjstvu najviše bio vezan uz oca Juru. Divio se njegovim poslovnim uspjesima i šarmu.
- Bio sam tatin mezimac. Nas dvojica potpuno smo se kužili. Nikad me nije zvao Ante, ja sam bio njegov Antuka - prisjetio se Gotovac. Obožavao se voziti u njegovu crnom Opelu, a osobito se ponosio time što ga je otac vodio na sva društvena događanja, uključujući i primanje kod tadašnjeg predsjednika Josipa Broza Tita. Sa 17 godina od oca je dobio prvi automobil Golf. Nakon što je maturirao, Ante se prijavio u vojsku.
- Tata je srećom bio visokopozicioniran pa sam preko njegovih veza otišao u Požegu - piše Ante u knjizi. Svaki slobodni vikend putovao bi u Zagreb jer mu je nedostajao otac, no Jure je sve rjeđe bio kod kuće. Majka ga je pravdala službenim putovanjima, no Ante joj nije vjerovao. Kasnije mu je otkrila da otac ne živi s njima te da se drugi put u crkvi oženio ljubavnicom. Ante nije mogao vjerovati da mu je otac bigamist.
- Rastava roditelja toliko me pogodila da sam 21 dan bio na neuropsihijatriji. S vremenom je prestao zvati i financijski nam pomagati - piše Ante. Dodaje kako je Jure kukavički napustio suprugu i zaboravio da ima sinove. Njegov Antuka, zaključuje Gotovac, preko noći prestao je postojati.

KOPIRAO JE TATIN IZGLED
Kao i svaki Dalmatinac, Jure je bio ponosan što mu se rodio sin. Ante je dobio ime po djedu. Jure je nosio skupa odijela i pazio je na svaki detalj. Ante je kao mali želio biti poput oca.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • trešnja 29.08.2010.

    Zanimljiva je ta velika ljubav koja preko noći,zbog \"aktivnosti dolnje glave\" gubi na veličini.Iz tog proizlazi da kod izjava velike ljubavi nikome ne treba vjerovati !!!!

  • user_42069 29.08.2010.

    uzor....vrlo loš uzor.....anti jedino godi kad se sve vrti oko njega....sve su to tragovi prošlosti.....i on je zaboravio da ima djecu....

  • badro delgado 29.08.2010.

    iskreno.. zalosno sto je bilo... nitko ne bi volio da mu se isto to dogodi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare