To je to što me zanima!

Prvotravanjska šala? Hauser se pohvalio tajnim vjenčanjem

Jedan od razloga zbog kojeg obožavatelji ne vjeruju u glazbenikovu svadbu je činjenica da Hauser nije otkrio tko je njegova odabranica. U zadnje vrijeme Hauser se često se druži s pijanisticom Lolom Astanovom
Vidi originalni članak

Nije mogao biti ljepši dan za svadbu. Sretan Uskrs, rekao je Stjepan Hauser (31).

Član 2Cellossa pohvalio se vjenčanjem, no obožavatelji mu ne vjeruju da se oženio te misle kako se radi o prvotravanjskoj šali.

Jedan od razloga zbog kojeg ne vjeruju u glazbenikovu svadbu je činjenica da Hauser nije otkrio tko je njegova odabranica niti gdje se održala svadbena svečanost.

Zanimljivo je i kako je Hauser noć prije "vjenčanja" imao znatno kraću kosu nego prvog travnja pa se daje naslutiti i kako se radi o starijoj fotografiji. 

U zadnje vrijeme Hauser se često se druži s jednom od najpoznatijih svjetskih pijanistica Lolom Astanovom pa su neki pomislili kako je ona nova glazbenikova odabranica.

Ni Hauser ni Astanova, međutim, nisu niti potvrdili, ali niti opovrgnuli svoju vezu.

Hauser je prošle godine prekinuo zaruke s Jelenom Rozgom (40). Govorili su da su vječni zaručnici koji nikada neće pred oltar, ali su i zaruke, ipak, postale stvar prošlosti.

Glazbenikov kolega Luka Šulić (30) i njegova zaručnica Tamara Zagoranski vjenčali su se u srpnju.

 

Pročitajte još i ovo! Ova žena obožava ružičastu boju. Čak je i obojala psa u ružičasto! 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • @everything_burns 01.04.2018.

    ovaj ne zna što bi sam sa sobom

  • komentator__Luka 01.04.2018.

    tko je mladi

  • arwenn 01.04.2018.

    Meni je ovaj lik totalno sav neki negativan , zlocest ! Dok mu je eto kompanjon bas simpa ! Neki dan je bio na tv -u davao je neki intervju , znaci lik ne zna sloziti recenicu samo se cereka ko trinaestogodisnjak :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare