To je to što me zanima!

Psihologinja na sudu tvrdi kako glumica Amber Heard ima PTSP

Njezini su zaključci u suprotnosti s onima koje je ranije na ročištu iznijela Shannon Curry, koja je kazala da glumica ne boluje od PTSP-a, već od graničnog poremećaja osobnosti i histrionskog poremećaja ličnosti
Vidi originalni članak

Glumica Amber Heard (36) pati od posttraumatskog stresnog poremećaja koji je posljedica partnerskog nasilja njezina bivšeg supruga Johnnyja Deppa (58), rekla je u utorak na sudu psihologinja koja je pozvana da svjedoči. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dawn Hughes, klinička i forenzična psihologinja, tijekom svjedočenja je rekla da je Depp, za vrijeme 'vrlo nestabilne veze' s Amber Heard, patio od problema povezanih s 'opsesivnom kontrolom' i 'opsesivnom ljubomorom'.

Psihologinja Hughes je na sudu rekla da je Heardovoj dijagnosticirala PTSP nakon što je provela četiri odvojena testa.

- Te pretrage su mi omogućile postavljanje konačne dijagnoze, a to je da ona pati od PTSP-a - kazala je.

- Postoje brojne indicije po kojima je u ovoj vezi trpjela partnersko nasilje - kazala je Hughes pred sedmeročlanom porotom okružnog suda u Fairfaxu.

Njezini su zaključci u suprotnosti s onima koje je ranije na ročištu iznijela Shannon Curry, koja je kazala da glumica ne boluje od PTSP-a.

Curry, koja je također klinička i forenzična psihologinja, rekla je kako smatra da 36-godišnja glumica boluje od graničnoga poremećaj osobnosti i histrionskog poremećaja ličnosti, no Dawn Hughes smatra da Heard ne pati od tih poremećaja.

Psihologinju Hughes u srijedu bi trebali unakrsno ispitati Deppovi odvjetnici.

Ranije u utorak sudac u kaznenom postupku za kazneno djelo klevete, odbio je zahtjev odvjetnika Amber Heard da se slučaj odbaci. Do kraja tjedna očekuje se svjedočenje Heard.

PETICIJU POTPISALO VIŠE OD 2 MILIJUNA LJUDI Amber Heard glumit će manje od deset minuta u Aquamanu 2

Podsjetimo, Depp je podnio tužbu protiv bivše supruge, optuživši je za klevetu. Glumica je u članku za The Washington Post u prosincu 2018. napisala da je proživjela obiteljsko zlostavljanje. Premda u njemu nije imenovala Deppa, glumac je tuži jer je insinuirala da je riječ o njemu te traži 50 milijuna dolara odštete. 

Heard je podnijela protutužbu, tražeći 100 milijuna dolara odštete, tvrdeći da je u braku s Depppom trpjela 'nevjerojatno fizičko nasilje i zlostavljanje'.

POGLEDAJTE VIDEO: ANDRIJA JO DRIFTAO SA ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Paula_Fox 04.05.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav! Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579 

  • ATuring 04.05.2022.

    Takvr imaju ptsp od nerada i dramatiziranja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare