To je to što me zanima!

Psihomodo Pop svira u izolaciji i poručuje: 'Sve će biti u redu'

Zajedničkim snagama iz Zaprešića (Gobac i Tin), Cvjetnog (Brada), Vodica (Šparka) i Gornjeg grada (Kuzma) željeli su snimiti jednu pjesmu punu pozitive
Vidi originalni članak

S pet različitih lokacija Psihomodo Pop je snimio, kako sami kažu, CoronaStyle video za 'Sve će biti u redu', jedan od uspješnih singlova s posljednjeg istoimenog studijskog albuma 'Digitalno nebo'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Članovi benda poštuju propisane mjere i ostaju u kućama, odakle su snimili svatko svoju dionicu i objavili novu verziju svog hita. Zajedničkim snagama iz Zaprešića (Gobac i Tin), Cvjetnog (Brada), Vodica (Šparka) i Gornjeg grada (Kuzma) željeli su snimiti jednu pjesmu punu pozitive. 

- Evo snimili i mi jednu iz izolacije. Svi su svirali od doma, snimali se i onda smo to sabrali samo za vas. Ne idite van - zamolio je i Davor Gobac.

Frontmen benda Psihomodo Pop time se priključio brojnim poznatim osobama koje upozoravaju na važnost izolacije u ovim trenucima. 

- Nikad dosta ponavljanja koliko je važno pridržavati se uputa i ostati doma. Svi smo u ovome zajedno, a uz glazbu je sve lakše! Slušajte radio, streamajte, gledajte YouTube kanale, kupite digitalno izdanje albuma i podržite domaću glazbu i glazbenike, ostanite doma i ne zaboravite, 'Sve će biti u redu' - zaključili su članovi benda.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • surivlaj 05.04.2020.

    Poserem se na tvoju muziku,pozitivnu i negativnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare