To je to što me zanima!

Publika jakim pljeskom dočekala Indianu Jonesa 4

Na crvenom tepihu Cannesa pažnju je plijenila Cate Blanchette koja je rodila sina prije samo mjesec dana. Ponosno je pokazala vitku liniju
Vidi originalni članak

U Cannesu je u nedjelju premijerno prikazan četvrti nastavak sage o Indiani Jonesu "Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje". Film je prikazan izvan konkurencije, a Harrison Ford (65) se u filmu nakon 19 godina ponovno vratio ulozi pustolovnog arheologa. Na premijeru je stigao u pratnji zaručnice Caliste Flockhart (43). Najviše pažnje na crvenom tepihu privukla je Cate Blanchett. Iako je rodila prije mjesec dana, plijenila je poglede svojom vitkom linijom. Cate u filmu glumi opasnu i hladnu rusku specijalnu agenticu. Redatelj Steven Spielberg u filmu je pomiješao mitove iz tajne peruanske civilizacije s izvanzemaljcima. Indiana u četvrtom nastavku serijala traži kristalnu lubanju koja je predmet straha i praznovjerja. Radnja se odvija 1957. za vrijeme Hladnog rata. Umjesto nacista, ovog puta negativci su Rusi.
- Nisam se bojao loših kritika. Uvijek sam spreman na to. Očekivano je da se nekim gledaocima neće svidjeti film - rekao je Harrison. Film je popraćen jakim pljeskom, ali bez prevelikih ovacija publike.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare