To je to što me zanima!

Publika nije 'puštala' Šulića: Uz njega zasvirala sestra Eva

Kao iznenađenje na kraju koncerta, publiku je ‘počastio’ obradama poput 'Thunderstruck' AC/DC-ja, ‘Smooth Criminal’ Michaela Jacksona, 'Bohemian Rhapsody' Queena...
Vidi originalni članak

Violončelist Luka Šulić (32) zasvirao je večeras sa slovenskim ‘All Star’ gudačkim orkestrom u prepunoj velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Luka je prvi glazbenik u povijesti koji je svirao Vivaldijevo barokno remek djelo ‘Četiri godišnja doba’ za solo violončelo.

- Ovo je moj prvi cjelovečernji koncert u Lisinskom. Hvala svima na podršci - rekao je glazbenik koji se na bis vraćao nekoliko puta dok je publika neumorno pljeskala.

Podršku na pozornici mu je pružila i sestra Eva Šulić (22) koja je kraj njega zasvirala na solo violini.

- Ovo je moja mlađa sestra, najdraže joj je svirati ‘zimu’ - rekao je Luka. Kao iznenađenje na kraju koncerta, publiku je ‘počastio’ s obradama poput 'Thunderstruck' AC/DC-ja, ‘Smooth Criminal’ Michaela Jacksona, 'Bohemian Rhapsody' Queena, ali i filmskom glazbom Ennia Morriconea.

Za kraj je sve fanove pozvao na potpisivanje CD-a i druženje. Luka je ranije objasnio kako ovo nije definitivni kraj 2Cellosa i njegove suradnje sa Stjepanom Hauserom (33).

- Stalno svima govorim da se vraćamo i to dogodine na našu 10. godišnjicu novim albumom i turnejom po cijelom svijetu - otkrio je.

Luka je od 2017. u braku s bivšom slovenskom manekenkom Tamarom Zagoranski, a imaju sina Vala (3) i osmomjesečnu kći Hanu.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 06.02.2020.

    Djeluje mi skroz momak na mistu. :)

  • 06.02.2020.

    To je bilo predobro sigurno, ovaj koncert, a i ovaj Luka mi djeluje baš jedna normalna i staložena osoba, bez nekog prenemaganja ni napuhavanja, za razliku od kolege totalno jednostavan tip, skroz ok.

  • Robinzon 06.02.2020.

    Pošto u toj svirci nisam čuo ništa domoljubno, slušao sam samo prvo godišnje doba - proljeće, a onda sam na Ju tjubu pronašao cajke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare