To je to što me zanima!

Publiku u Rovinju oduševila se glazbenom divom - Gabrielle...

Svojom glazbenom čarolijom Gabrielle je oduševila sve posjetitelje na gradskom trgu na već tradicionalnim Rovinjskim noćima i potvrdila zašto je na samom vrhu
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Gabrielle nastupila je sinoć u Rovinju. Pred nekoliko tisuća ljudi glazbena je zvijezda izvela neke od svojih najpoznatijih hitova kao što su: „Dreams", "Going Nowhere", "Give Me A Little More Time", "Walk on By" i "If You Ever", „Out of Reach" i mnoge druge. Također je predstavila i skladbe sa svojega posljednjeg studijskoga albuma među kojima je i hit singl „Say Goodbye" koji je posebno zapalio publiku.

Svojom glazbenom čarolijom Gabrielle je oduševila sve posjetitelje na gradskom trgu na već tradicionalnim Rovinjskim noćima potvrdivši još jednom zašto je u samome vrhu glazbene scene.

Popularna pjevačica hrvatsku mini turneju nastavlja u Venerandi 27. kolovoza.  

Prelijepi ambijent hvarske Venerande uz najveće hitove ove karizmatične britanske pop dive su i više nego dovoljan razlog da i vi uživate u jednoj od najljepših glazbenih priča koje vam ovog ljeta priređuje dvostruka dobitnica Brit awardsa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare