To je to što me zanima!

Pukla ljubav između Irine Shayk i Toma Bradyja: 'Nije zabrinut. Bit će oko njega još manekenki'

Izvori su TMZ-u ispričali da je prekid bio miran, bez drame i skandala te da se sportaš i manekenka posljednjih tjedana nisu ni vidjeli jer je ona u New Yorku, a on u Miamiju
Vidi originalni članak

Tom Brady (46) i Irina Shayk (37) više nisu zajedno, piše TMZ koji ne navodi konkretni razlog prekida romanse bivšeg prvaka američkog nogometa i supermodela.

Izvori su TMZ-u ispričali da je prekid bio miran, bez drame i skandala te da se sportaš i manekenka posljednjih tjedana nisu ni vidjeli jer je ona u New Yorku, a on u Miamiju.

Mnogi su naslutili kraj veze kad je Irina na društvenim mrežama objavila fotografiju svog bivšeg dečka, glumca Bradleya Coopera (48).

NOVI TREND Irina Shayk prošetala neobične cipelice: Nazivaju ih ružnima, a koštaju čak više od 950 eura...

Već u rujnu se počelo nagađati kako se ruska manekenka ipak ponovo vidi u vezi s Bradleyem, s kojim ima kćer. Dok drugi nagađaju da Tomu nije do ozbiljne veze nakon razvoda s manekenkom Giselle Bundchen (43).

- Brady sad nije zainteresiran za ozbiljne ljubavne odnose. Njegov prioritet su djeca i posao. Bit će još supermodela u Tomovoj budućnosti - dodao je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 22.10.2023.

    Još ima šanse kod ovih krezubih na selu

  • mars7 21.10.2023.

    Lijepa irina

  • Zgubider 21.10.2023.

    Ova s Bradlya na Bradyja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare