To je to što me zanima!

Pukla ljubav: Zorica i Goran se posvađali, više ne razgovaraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Goran nije htio sudjelovati u probi za predstavu pa ga je Zorica došla pitati što se događa. On je rekao da ima svoje motive i da ga pusti na miru. Tada je počelo...
Vidi originalni članak

Svi stanari sudjelovali su u probi za predstavu, jedino se Goran izolirao i otišao sam sjesti u dvorište. Zorica je tada došla do njega i pitala ga zašto ne sudjeluje u zadatku. On joj je rekao da ima svoje razloge, a Zorica mu je odgovorila da ako ona može uz Mirjaninu torturu raditi za ekipu onda može i on.

POGLEDAJTE VIDEO: Svađa između Zorice i Gorana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Počela ga je ispitivati hoće li sabotirati zadatak, a on joj je rekao da neće sabotirati zadatak nego samo ovu probu te da ima svoje motive i da ga pusti na miru.

Zorici to nikako nije 'sjelo' i počela ga je napadati da je.. njih sve ostale i ispitivati koji su to njegovi motivi za bojkot.

- Boli tebe ku... koji su moji motivi. Sad me ostavi na miru, je li ti jasno. Sad neću sudjelovati u zadatku i sad razguli - ustao se i izderao bijesni Goran na Zoricu.

- Samo se nemoj derati na mene i nemoj mi se više ni s jednim slovom obratiti. Ja sam rekla da si ti nutrak i da ti ne treba nijedna prilika. Dođi me zatraži još jednu priliku da razgovaraš sa mnom - izderala se i zalupila vrata od dvorišta dok je ulazila u kuću.

- Je.. se ti i tvoje prilike - rekao joj je Goran dok je odlazila i dodao još jedan pogrdni epitet u Zoričinom smjeru.

POGLEDAJTE VIDEO: A što muči Gorana?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon te scene saznali smo da je Goran potišten jer ga muči ono što je vidio u videu koji je dobio od zaručnice. On je to dugo analizirao u glavi i teško mu je jer smatra da je ona na snimci izgledala kao da se srami. Kasnije su ga Ervin i Luća pokušali oraspoložiti, ali čini se kako sjeta još nije izašla iz Gorana.

Ipak, što se tiče njegovog prijateljstva sa Zoricom, to je čini se gotovo jer ju je kasnije dosta ružno imitirao pred ostalim stanarima.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako Goran imitira Zoricu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 141

  • daaadaaa 26.10.2015.

    Mirjana je kraljica a ova Zlorica za ludaru jer joj definitivno nisu sve na broju.

  • pomorac11 26.10.2015.

    Zoka se dere na sve al pukne kad se netko dere na nju,baba je opasno poremećena.

  • avokadoo 26.10.2015.

    goran je zgodan..definitivno najzgodniji stanar u kući...međutoa, baš da bih se sa njime družila ne bih..ne zato jer je *psiho* nego jer ga ne razumijem..kak mu se uopće išlo u big brother kuću

Komentiraj...
Vidi sve komentare