To je to što me zanima!

Pukla veza Petre Maroje i kralja sapunica Majetića

Producent Roman Majetić i manekenka Petra Maroja prekinuli su kratku ljubavnu romansu. On navodno ponovno ljubi, i to imućnu Beograđanku
Vidi originalni članak

Taman u vrijeme kad se pisalo o njihovoj ljubavi i zajedničkom životu u Beogradu, veza Romana Majetića (39) i Petre Maroje (25) počela je pucati. Producent i manekenka prekinuli su prije mjesec dana, ali ostali su u dobrim odnosima.
- Roman i Petra imali su premalo zajedničkih interesa i tema za razgovor pa im se veza jednostavno razvodnila - doznajemo od izvora bliskih Majetiću. Ona, šuška se, već ima novog dečka i navodno s njim živi u zagrebačkom stanu Majetićeve bivše supruge Ivane. Petra je prošlog tjedna na Cro-a-Porteru izjavila da je zaljubljena, ali nije htjela otkriti u koga. Suvlasnik produkcijske tvrtke AVA posljednjih je tjedana u Zagrebu, a prije toga su ga po beogradskim trendy klubovima i restoranima navodno često viđali u društvu 20-godišnje Kristine, imućne i atraktivne crnke sa silikonskim poprsjem. U beogradskim kuloarima šuška se da će uskoro zajedno u Los Angeles, gdje će Kristini otac kupiti kuću. Romanovi prijatelji iz Zagreba ističu da on sigurno nije u ozbiljnoj vezi.
Majetić je posljednih godina ljubio plavuše. Prije Petre bio je tri godine u vezi s Jelenom Veljačom (26). I s njom je ostao u iznimno dobrim odnosima, i privatnim i poslovnim. Veljača je od jeseni u vezi s Jankom Popovićem Volarićem, Krstom iz “Ponosa Ratkajevih”. Jelena je radila scenarij za tu sapunicu, a Krstin lik zamislila je kao idealnog muškarca.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_24534 13.04.2008.

    davore ima love a i dobro izgleda. kaj za svoje godine je super.romane samo ti mjenjaj, kada riješiš tu krizu srednjih godina jeca te neće primiti natrag.

  • user_806 13.04.2008.

    I ŠTA ĆEMO SADA!!!!!!!!

  • kres 13.04.2008.

    omekšao si stari

Komentiraj...
Vidi sve komentare