To je to što me zanima!

Pula: Zaljubljeni Goran Navojec pjevao glumcima

Na pulskom filmskom festivalu glumci su plesali do jutra, a pjevao im je zaljubljeni Goran Navojec koji je u Pulu došao s djevojkom Larisom Lipovac
Vidi originalni članak

Nakon premijere “Buick Riviera” redatelja Gorana Rušinovića mnogi su se željeli fotografirati sa Slavkom Štimcem (48). On je prvi put na festivalu u Puli bio kao 12 godišnji dječak s filmom “Vuk samotnjak” 1972. godine. U prepunom gledalištu film je gledao bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović (46) s obitelji. Na nadlakticu je nalijepio tetovažu pulske Arene.
- Ove godine nemam film na Festivalu. Uživat ću na odmoru. Danju ću se kupati s djecom, a navečer gledati filmove i slaviti s kolegama - kaže Emir. Nakon premijere glumci su se okupili na domjenku u Circolu. U vrućoj noći osvježavali su se pivom, istarskim vinima i pjenušavim koktelom.
- Izgleda da cuga Paris Hilton djeluje na Deana Aćimovića, koji je došao s malim psićem poput Paris - komentirala je redateljica Irena Škorić psića Deanove sestre Tatjane kojeg je glumac nježno nosio na rukama.
Goran Navojec (37) žeđ je gasio pivom.
- Poslije Pule idemo na odmor na Vis - kaže Larisa, koju je u sitne sate hvatao umor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare