To je to što me zanima!

Punjena Paprika u 'Masked Singeru' zbunila detektive: 'To je Šprajc ili Jelena Karleuša!'

Borko je pomislio da je Paprika Zoran Šprajc, ali je promijenio mišljenje pa rekao da vjeruje kako je ispod maske Jelena Karleuša. Antonija je u Punjenu Papriku 'smjestila' Alena Islamovića
Vidi originalni članak

Ostalo je još devet maski koje nisu otkrile svoje identitete u showu 'Masked Singer', a nakon večerašnje epizode i napetih pjevačkih duela, ostat će ih osmero. U prošloj epizodi ispala je Andrea Andrassy, a tko će danas osvojiti najmanje glasova publike tek ćemo vidjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditeljica Antonija Blaće ponovno je spektakularno ušla u studio te pozdravila publiku i detektive - Enisa BešlagićaIdu Prester, Antoniju Mandić i Borka Perića - pa najavila pjevačke dvoboje.

U prvom dvoboju snage su odmjerili Punjena Paprika i Licitarsko Srce. Srce je otkrilo neke zanimljivosti o sebi, a onda je otpjevalo pjesmu Nine Badrić, 'Rekao si'.

- Jako volim plesati, ali sam se zapuhala, nemam baš kondicije i mislila sam da će me herc strefiti - priznalo je Srce te gledateljima poručilo: 'Ne razbijajte druga srca' samo da se volimo - otkrilo je Srce.

Kasnije je dodalo i da mu je lopta obilježila mladost pa je Borko zaključio da je riječ o 'lijeponogom muškarcu', no Antonija se nije složila. Ona smatra da su to lijepe, energične i duhovite ženske noge, a Ida kako je riječ o nekom iz Dalmacije.

Enis je na kraju zaključio kako je riječ o nekome iz Splita, Antonija da je ispod maske Ana Bučević, a Ida da je riječ o pjevačici Nipple People koja se i inače skriva ispod maske.

Potom je na red došla Punjena Paprika koja je ovog puta otpjevala pjesmu Dubioze Kolektiv, 'Volio BIH'.

- Ova pjesma baš ništa ne govori o meni, ali sam malo sličan pjevaču, ovako iz profila - rekla je Punjena Paprika te otkrila da se u mladosti htjela baviti plesom te da je u braku.

'MASKED SINGER' Detektivi misle da se ispod maski kriju političari: Ma je li to Peđa Grbin ili Zoran Milanović?!

Borko je pomislio da je Paprika Zoran Šprajc, ali je promijenio mišljenje pa rekao da vjeruje kako je ispod maske Jelena Karleuša. Antonija je u Punjenu Papriku 'smjestila' Alena Islamovića.

Nakon nastupa publici se ipak svidjela Punjena Paprika, pa su nju odabrali za prolazak dalje.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ping-pong 24.04.2022.

    Neven Ciganovic, nekako ima poveznicu sa punjenjem i paprikama.

  • 24.04.2022.

    Možda je a mozda i nije,očekujem vise vijesti bar 10 po danu i molim da se objavi u pola 8 u dnevniku kao kljucno rjesenje za spas zemlje😵‍💫

  • Čeljo Brtika 23.04.2022.

    "Bosanci pod maskama" show.

Komentiraj...
Vidi sve komentare