To je to što me zanima!

Puno photoshopa, malo odjeće: Grubnić 'nosi' dekolte do pupka

Moj cilj je biti što bolja verzija sebe, napisao je Grubnić, koji voli koristiti 'filtere' na društvenim mrežama i uređivati fotografije. Pohvalio se i s mišićima...
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić (36) rado pokazuje svoj stil odijevanja na društvenim mrežama. Grubnić se svakodnevno hvali mišićima koje 'teše' u teretani uz pomoć privatnog trenera, a sada se prošetao Zagrebom u košulji koju je raskopčao gotovo do pupka. Za kariranu Givenchy košulju iskeširao je oko 2.800 kuna. 

- Moj cilj je biti što bolja verzija sebe - napisao je Grubnić koji je ponosno istaknuo 'dekolte'. 

Mnogi kritiziraju Marka zbog pretjeranog uređivanja fotografija. Primao je kritike i tijekom reality showa Big Brother jer je upravo on odijevao voditeljicu Antoniju Blaće (38).

- Neukus i kič. Stilistu treba dati otkaz - kritizirali su tada Mačkov stajling, koji nije oduševio ni njegova kolegu Nevena Ciganovića. Unatoč negativnim komentarima gledatelja na oblačenje Blaće, voditeljica se često na društvenim mrežama hvalila Grubnićevim radom. Istaknula je kako se barem zbog tih odjevnih kombinacija imalo o čemu raspravljati.

Markova velika prijateljica je i svatovska pjevačica Maja Šuput (38), na čiji je modni stil uvelike utjecao.

- Pravi prijatelji su kao dijamanti, sjajni, lijepi, dragocjeni i uvijek u modi - napisao je Grubnić na društvenoj mreži i označio Maju.

Nedavno je Maju odjenuo u 'plastični stajling'. Šuputica je u Šibeniku tako imala koncert odjevena i našminkana kao Barbie.

VIDI OVO: Chrissy Teigen objavila kako pari vaginu na Instagramu!

Idi na 24sata

Komentari 69

  • smreke 24.06.2018.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

  • volim hrvatsku 21.06.2018.

    meni je Mačić beskrajno zabavan...i malo tužan

  • 19.06.2018.

    nosi on tuđe tijelo, a ne dekolte do pupka

Komentiraj...
Vidi sve komentare